?¿

pika, 19 (+60) . uninteresting, pessimistic, simple and a fool . read at your own risk and for your own pleasure, if applicable . i blog not to impress anyone { }




The One That Got Away ;
Wednesday, February 22, 2012 ,9:52 PM (+ 0)
Assalamualaikum. I'm not in a good mood to put a picture in this post. So apa cer ? Nothing, just with my stressful life *sigh* Macam ni lah hidup ._. Aku rasa harini mood aku nak study terus hilang. Bila lah aku nak start study aku pon tak tahu sebab aku selalu hilang mood nak study. Yes, ustazah cakap kehidupan remaja lah yg paling mencabar. Agreed buktinya aku dah rasa antara cabaran-cabaran jadi remaja.

Dah lama aku tak menangis sebab orang. Rindunya :'/ harini aku akan nangis puas-puas sampai aku tertidur sendiri. Aku benci dia sebab suka buat aku macam ni. Suka betul dia tengok aku risau kan. Dia tak tahu kalau dia tak bagitahu aku, bertambah-tambah rasa risau aku tu. Dalam hati ni Tuhan je tahu. Ya Allah. Aku tak tahu sampai bila dia nak rahsiakan semua benda dari aku ._. Aku rasa mcm aku ni tak penting langsung dalam hidup dia. Yeah itu apa yg aku rasa secara jujur.

Pathetic kan aku ni ? So what ? Aku tahu aku buat diri aku nampak kesian however, aku tak pernah kisah and tak ada orang pernah ambil kisah. Aku dah penat nak act all happy depan semua orang. Biarlah kali ni aku jadi selfish. Salah ke ?
PS: Because we share one dream -Eli
Wrote on,
22 February 2012,9.52PM by Pikevin 


« »