?¿

pika, 19 (+60) . uninteresting, pessimistic, simple and a fool . read at your own risk and for your own pleasure, if applicable . i blog not to impress anyone { }




Random ;
Sunday, February 26, 2012 ,12:29 PM (+ 0)

Assalamualaikum. Heh, I got mood swing lately. Nak kata happy, yeah. Sedih, yes. Stress, definitely yes ! -___- Esok dah sekolah. My stressed mode will start tomorrow. Ahhh ! Shit hate it. My life is so tiring. Baru form 4 belum masuk universiti lagi. Sad life. So kelmarin aku pergi carefour. Ada kedai king's kan. So aku beli 7 jenis kek. Slice je eh not sebiji tu -.- But still 7 jenis with different flavour. Ada blueberry cheesecake, mocha coffee and many more. Ohh I just love them ! Tak sabar nak makan karang !

And then aku beli coklat. Yes, tak sah kalau aku pergi supermarket tak beli coklat. So, aku beli cadbury cashew nuts. Aww aku sayang cashew nuts ! :B Patut lah berat aku naik 42kg, tengoklah apa yg aku makan HAHAHAH. Tinggi still tak naik naik. Aku mcm tak percaya aku still 159cm. Eee rendahnya aku. Aku jeles dengan orang yang tinggi -,-

Aku fikir pagi ni dapat lah aku sarapan McD. Rupa-rupanya ayah aku tak belikan pon. Nak menangis aku. Dah lama aku mengidam egg mc muffin T_____T Bila lagi aku dapat beli ? Hari sabtu / ahad minggu depan lah nampaknya. I wish egg mc muffin is available at anytime. Kenapa available time breakfast je ? Ini tak adil !

Apa boleh buat ? Tak sarapan lah nampaknya aku and now aku lapar tahap cipan. Hish semalam aku makan apa je pon. Pagi makan roti canai, tengah hari makan mi kari sikit je and roti jala. Petang ? Makan 3 jenis aiskrim LOL wtf -___- Tak patut sungguh. Malam aku tak makan langsung sebab aku kenyang makan aiskrim trolololol

Kay whatever. Today's post is all about food. LOL :/ Btw poor block b. Please stay strong. Saranghae ! Hwaiting ! Jangan buat aku benci Thai please ? ._. Aku terbenci Nichkhun sekali. Ohhh no no ! Pika, please stop hating nichkhun ! Jebalyo ! Btw thanks Klik, I love you sebab bagi poster Block B and T-ara HEHEH for sure aku akan tampal harini !
PS: If you got a boyfriend who can cooks very well, it is a heaven !
Wrote on,
26 February 2012,12.29PM by Pikevin


« »