?¿

pika, 19 (+60) . uninteresting, pessimistic, simple and a fool . read at your own risk and for your own pleasure, if applicable . i blog not to impress anyone { }




엑소 소개;
Saturday, March 31, 2012 ,5:25 PM (+ 0)
;AAAAAAAAAAA; kaaaaaaaaaaai sexy dance

엑소 소개
Hello gaisss. Harini EXO buat debut showcase dekat Olympic Park and aku rasa korang dah tahu kot. Sekarang diorang tengah perform TT Ini buat aku rasa macam nak menangis sebab tak dapat ada dekat sana. Aku boleh jerit sekarang. Lagi lagi bila aku nampak byk photo dekat news feed fb aku berkaitan dengan showcase diorang. Page yang post gambar gambar tu buat aku rasa macam nak menangis and menjerit. One thing that I thought : I WANNA BE THEREEEEEEEE ! Aku nak tengok chanyeol, suho and kai akuuuu. Kris, tao and lay akuuuuuuu. Aku nak tengok EXO akuuuuuuu !

유키스
"U-Kiss comeback in mid of april." As I saw this statement in allkpop in past few days, I feel like I wanna scream and yell as loud as I can. My kebinnnnnnnnnn's gonna be bakkk (mahh kebin okay not yours xDD) Ahhh I love you ukisseuuu, come to mehh ! I wanna kish u ;AAAAAAAAA; *evil laugh* Kay drop topic about their comeback. I'm speechless because it's too daebak. Btw, aku tak suka bila kawan BAIK aku sendiri minat ukiss though dia minat orang lain and dia jadi macam agak annoying. Menyampah kay ? Aku tak kisah sebenarnya kau nak minat diorang, tapi jangan share benda pasal diorang okay ? Kau pernah dengar kan aku mengamuk kawan aku share pasal diorang ? :D

사랑
Lets end this. Aku tak tahu kenapa dengan diri aku. Tapi benda tak boleh dipaksa kan ? Aku pon pelik and tak tahu kenapa aku dah jadi macam ni. Pernah aku blame and paksa diri aku sebab benda ni. Naneun baboya. Mianhaeyo, jeongmal mianhaeyo. Aku nak stop benda ni sebab dulu aku sampai pernah terfikir nak buat benda bodoh but not like bunuh diri or sakitkan diri aku semua tu okay ? -.- I am too stupid and unmatured for this little thing called love. Now, baru aku sedar. And I am kinda stressed of keeping lots of things in mind. PFFFT

블로그
Aku edit blog lagi. I'm using someone's skin. Aku dah penat nak buat skin sendiri. So, aku rasa aku tak akan contribute skin baru before I reach my target of downloads for each of my contributed skins. Biarlah cik rehat kejap naaaa. Jeongmal gamsahabnida for your support *bows*

I am bored and alone. This is random post. Hahah byeeeeee -.-
PS: I am grateful but I hate it .____.
Wrote on,
31 March 2012,5.30PM by Pikevin 


« »