?¿

pika, 19 (+60) . uninteresting, pessimistic, simple and a fool . read at your own risk and for your own pleasure, if applicable . i blog not to impress anyone { }




Finally 멀어지지만 ;
Tuesday, March 20, 2012 ,8:43 PM (+ 0)
Suzy eonnie, me loves you forevahhhhh !

Hello u'ollz. Hari ni saya on sebab nak update blog je ? lol kay saya on sebab bosan tapi bila on pon still bosan, hmm. Aku akan busy dengan school stuffs lepas ni *sigh* Nevermind, for my own goods and benefits aite ? So, this week is oral week. Yeah, tahu kan aku buat pasal apa ? Pasal U-KISS of course. And I think it will be awkward for me to talk about them in front of my class ._. But nevermind. Bila buat pasal benda yang aku minat, memang cepat aku akan hafal and I will get all excited to talk about something that I like. And now aku dah hafal pon benda tu, tengok-tengok cikgu tak datang tadi. Sad life.

Harini ramai cikgu tak datang, kay bosan kay. Aku tidur je dalam class. Dah tak tahu nak buat apa. But time BM, cikgu ada hal so cikgu keluar and bagi kerja but aku dah padam benda tu sebab malas nak buat. Well, you know me. Kawan aku dah koyak pon hahaha -,- Nama je budak pure science tapi perangai kiteorang tak macam budak pure science pon okay ? Heheh. So, tadi tadi, faiqah bagi personality quiz dekat aku and anis so, aku pon macam ohh okay sounds interesting. Kesian faiqah aku tengok dia macam tengok wayang free sebab time tu aku tengah makan keropok and pandang dia macam tengah tengok tv. Bwahahaha ! Mianhae mianhae. Well, like I said quiz tu memang best but aku tak akan cerita dekat sini sebab benda tu memalukan :P

So, aku dah post one shots and aku benci jalan cerita dia (pulakkkkk) sebab cerita tu macam hmm, bosan ? Pendek ? And 100 and more negative words lol. TT Aku fail karangan BM so, bila buat cerita pon fail lah apo lagiiii. Heheh. Episode 5 for Melody of Love aku sambung nanti. I forgot my main idea -.-

So, tadi aku baru teringat something about my Kebinnnn. Aku ingat aku nampak muka dia aegyo and aku try ingat balik dekat mana eh aku nampak and now baru aku ingat yang semalam aku mimpi pasal dia. Ohhmaigod, finally aku mimpi pasal dia TT He's shoooo cuteeeee. After this, aku harap aku mimpi aku ada dalam mimpi tu dengan dia pulak. Aigoooo jebal !!! Kalau mimpi dia aegyo pon takpe lah, asalkan ada dia *O* Kevin oppa, please come into my dream heheh. After this, I'm gonna watch 3 Janji sebab ada Liyana Jasmay eonnie. Ahhh leb euuuuuu eonnie (but i love Suzy eonnie more and more !) Kbaibai.
PS: U-KISS please make your comeback fast ! Ppalli ! I can't wait any longer to buy your album TT
Wrote on,
20 March 2012,8.43PM by Pikevin 


« »