?¿

pika, 19 (+60) . uninteresting, pessimistic, simple and a fool . read at your own risk and for your own pleasure, if applicable . i blog not to impress anyone { }




Freedom Will Be Mine Soon ;
Thursday, March 8, 2012 ,2:40 PM (+ 0)

Yeahh esok last 2 papers ! And aku happy giloo ni ! XD Then, cuti ! Hore hore (nyanyi lagu sudirman) trolololol. Aku akan spend masa 1 minggu main PS1 aku yang dah uzur tu ! But still dia boleh function okay ? Tengok lah tuan dia yang pandai jaga ni. Aww aku terlampau sayang kan PS1 aku. Controller je rosak. Aku nak pujuk ayah aku belikan controller baru so that aku boleh main :p Aku harap dia bagi, ahh jebalyo.

Ee kalau dia bagi memang aku sayang dia sangat-sangat lol. Ehh, but if dia tak bagi pon aku still sayang dia okay ? :p If aku dapat controller baru, 24 jam aku duduk main PS tu. Banyak game yg aku rindu. Especially yugi-oh and digimon (kay hiraukan perangai aku memang macam ni) Game tu awesome sangat. And aku peminat setia digimon time kecik kecik. Kalau kau tengok game digimon aku, aku ada from digimon 1 until 4 trolololol. Hebat kan aku ? I know trololololol

Okay forget about this PS1. Aku dah dapat kerja masa cuti, fk shit. Kenapa kena ada kerja masa cuti ? Cikguuuuuuuu, holiday is suppose to be a real holiday for us so give us a break from this shit -____- I just hate it. When it comes to holiday, I almost forget about homeworks that I will get. Mentang-mentang exam kan ? Mana nak fikir homework. Yes, time exam balik rumah no homeworks but kena study for tomorrow paper aite ? Heh tapi bila exam, means holiday nak dekat. And bila holiday means ada homework. Though tak banyak sangat still aku benci kenapa sekolah aku ni rajin sangat buat kerja masa cuti.

Dear, homework, you are my worst enemy forever. I repeat, FOREVAHHHHHHH BABY !
PS: Apa yang aku tengah fikir sekarang is MY PS1 ! LOL teruk gila aku ni -.-
Wrote on,
8 March 2012,2.40PM by Pikevin 


« »