?¿

pika, 19 (+60) . uninteresting, pessimistic, simple and a fool . read at your own risk and for your own pleasure, if applicable . i blog not to impress anyone { }




I Miss Her ;
Sunday, March 11, 2012 ,4:23 PM (+ 0)
Lately I'm in love with gifs

Hello worldddddddddd. How's your holiday ? I hope it's fine for you ^^ Me ? Boring. Hahah but aku tak rindu sekolah and I love to sit at home doing nothing rather than going to jail (school) :P Ik you feel the sameeeee *O* Heheh, thanks to Allah, hidup aku sangat tenang sekarang. Alhamdulillah, aku tak sedih lagi in fact, I'm always happy eheheheh.

Today agak penat. But aku happy sebab dapat spend time with my all-time BFF. Lama jugak kiteorang spend time. Biasalah, dah rindu gila aite ? First jumpa, excited gila and we hugged each other agak lama >< Then kiteorang pusing satu lake valley, not jogging just walking. Kesian syaff penat-penat pakai sport attire semua. Aku ? Pakai selipar, shirt, cardigan and tracksuit. Hahah awesome kan ? -.- Aku mmg bab sukan ni pemalas yg teramat ;D

So then, dia punya cerita punya lah banyak, maklumlah budak sbp kan ? Mcm best pula sbp ni. Aku berharap aku dapat masuk 3rd intake pula ._. Kay forget it. Harapan jelah. Lagi ramai budak pandai dari aku -,- Kay after habis pusing satu lake valley tu, kiteorang pergi carefour. Boring, semua kedai tak bukak lagi sebab time tu pukul 9.30, HAHA. But kiteorang masuk carefour sebab haus and lapar. So aku decide nak beli cokelat kit kat and cadbury dark chocolate but tak jadi sebab aku nak jimat duit makan tutti frutti lepas tu. But aku menyesal tak beli cokelat, sebab tutti tak bukak pon ! Aku benci abang tu, forever !

Lepas balik, kiteorang pergi kenduri. First aku malas ikut but well, aku takut duduk rumah, so ikut jelah. Nasib baik kenduri belakang rumah je lol. Pergi sekejap jelah kan ? And aku jumpa ramai schoolmate aku even ex-budak sekolah agama. Nevermind aku tak tegur diorang pon. Aku tegur yg aku agak rapat je :3 Aku tak makan pon dekat kenduri tu. Minum air je. So today aku makan roti je. And aku beli roti yg ada sausage tu, but suddenly sausage tu terjatuh. Aku macam nak menangis. But if korang ada time tu, kay memang lawak -,-" Aku rasa muka aku mcm budak kecik tak dapat eskrem kot waktu tu HAHA

Kay whatever. Aku dah terlalu mengantuk nak tulis. So penatttttttt. So tireddddddd. So exhaustedddddddd. So byeeeee see ya later TT
PS: Bestnya kalau dapat tidur ni -m-
Wrote on,
11 March 2012,4.23PM by Pikevin 


« »