?¿

pika, 19 (+60) . uninteresting, pessimistic, simple and a fool . read at your own risk and for your own pleasure, if applicable . i blog not to impress anyone { }




New Look ;
Thursday, March 29, 2012 ,4:27 PM (+ 0)
I am really in love with Suzy eonnie TT

Hello, blog aku ada new look. Aku edit pon kelam kabut sebab aku tak sihat. Doakan aku pweaseee *buat muka comel yang tak comel langsung* -.- Aku pon pakai template orang. Aku malas nak buat template sendiri. Aku tengah pening gilo neh. Tekak pon sakit. Selsema pon ada. Complete semua ada :D AND INI SANGAT ANNOYING

So, 3 hari aku tak on. Amacam ? Rindu dok ? Aku malas nak on. Takde benda best. Puihh puihh. And tak ada group yang buat comeback. So, no new m/v. But aku baru tahu CNBLUE keluar m/v baru #Lapuknyaaku sedihhhhhh. Aku tak tengok lagi. Lain kali jelah eh aku tengok ? Aku tak larat nak tengok -.-

Btw, tadi I jumpa video. Video Kevin cium AJ and apa lagi ? Aku pon menjerit macam orang hilang akal and rasa macam nak hantuk kepala dekat dinding. And aku jumpa lagi satu video nie yang buat aku lagi hilang akal and senyum macam orang tak waras bila dalam video tu, Kevin cium Eli. Kay aku sangat rindu dengan couple ni. Aku rindu Elvin :( And I'm happy because they came back for A WHILE.

And ada lagi satu benda yang buat aku fan-girling all over again. Esok U-KISS keluar lagu OST baru tajuk dia 'Erase' for cerita Hero tak salah aku. Kay tak penting pon apa nama cerita tu. Yang penting U-KISS keluar lagu OST baru and I'm shoooo excited. And bulan depan ! Not more than 3 days is APRIL ! APRIL will be my month ! U-KISS MONTH ! Yay, suami aku nak comeback :') I'm shooooooo terharu.

Cik tengah lapor ni. Cik nak makan. Tak sabar nak shopping this weekend. Heheh though aku tak sihat. Orang tak sihat pon boleh shopping aite ? *O*
PS: Saranghae Yeongwonhi, U-Kiss-eu !!!
Wrote on,
29 March 2012,4.27PM by Pikevin 


« »