?¿

pika, 19 (+60) . uninteresting, pessimistic, simple and a fool . read at your own risk and for your own pleasure, if applicable . i blog not to impress anyone { }




Should I ? ;
Wednesday, March 7, 2012 ,3:09 PM (+ 0)

Back for an update ? Hahah. I got good news. Alhamdulillah, aku lulus physics though markah dia teruk :p Aku dah happy gila aku lulus mcm aku dpt A tapi hakikatnya, hahaha ! But I'm still happy sekurang-kurangnya aku lulus ! Ramai budak kelas aku fail. Memang aku berani bet lah physics susah gila -___-' So harini bio, pjk and sivik. Kay ignore sivik and pjk tu. Aku nak talk about bio.

Aku benci bio (lol pulak) sebab byk benda kena hafal. Stress-euuuuuuuuuuu -Jessica. Ehh serius lah aku nak drop bio ni. But tengok result dulu lah hehe. Aku rasa macam dah malas nak study ni. Aku nak jadi pianist tapi ayah aku tak pernah tahu :l Aku tengah kumpul kekuatan nak bagitahu so that he can do something for me. Aku nak masuk sekolah seni. Yes, memang aku gila aku tahu tapi itu impian aku. Don't chuuu get it ?

Hidup aku sungguh membosankan. Yae yae. Aku tak tahu kenapa aku jadi macam ni. I hate myself veryyyyyyyyyyyyyyyy much ! FML
PS: Ohh can u smile ? -Infinite Lately I'm in love with Sung Jong oppa ! And I love this song so much !
Wrote on,
7 March 2012,3.10PM by Pikevin 


« »