?¿

pika, 19 (+60) . uninteresting, pessimistic, simple and a fool . read at your own risk and for your own pleasure, if applicable . i blog not to impress anyone { }




Still ;
Thursday, March 15, 2012 ,11:39 AM (+ 0)
So sweet, I wish I could play rock,paper,scissors with my boyfriend too *O*

Sebenarnya template ni bukan template official untuk blog aku now. Aku pakai template ni untuk sementara je. Semalam aku nak cepat, so kelam kabut and edit jelah. So aku tengah nak edit balik and buat template baru. Haihh -____- Aku pon tengah bosan, takde benda nak buat. So, aku akan tukar design blog aku all over again. Heheh problems ?

So, u-kiss akan comeback on april. Ahhh, serius tak sabar nak fan-girling macam dulu lagi. Ohh and this saturday, aku boleh fan-girling utk u-kiss on sbs gayo daejun 2011. Ahh aku sayang SBS / ONE. Me loves you thanks sebab siarkan dekat tv eventhough, aku dah tengok performance u-kiss online. Tapi aku nak tengok semua bias kesayangan aku perform ! *O* So I miss my husband, Mr.Kebinnnnn. Aigooo dia tengah busy dekat japan sampai lupa nak balik rumah. Menangis aku tunggu dia tahu ? jk (kay peghasannyaaaaaaaaaaa -.-)

I'm in love with EXO. Chanyeolnieeeeee, Suho-ahhhhhh, Kai-ssi, Lay, Kris and Tao. They're so awesome. Fyeah, aku suka gila dance history. Daebak. Kay they are the first sment artist that makes me addicted lol. Though aku minat SNSD, aku tak obses ehh ? Aku obses dekat EXO je. Muahahahah. And cube's ent gonna release new group right ? BTOB right ? I think they can't never beat my EXO. lol joke. And I fall in love with NU'EST too. Aigooo, minhyun neomu kyeopta. Baekho, JR ! Ren the real swag and Aron the hot n cold. lol, I have no idea why I'm falling for new debuted artist ? -.- SPICA, Ailee etc.

As I've said in my previous post, aku nak buat oneshot aite ? Aku dah buat cover dah, tinggal nak tulis cerita je. Idea memang ada, tapi rajin tu takde HAHAH. But InsyaAllah, hari ni juga aku post. Tak janji. Well you know me. Off topic. Aku beli game left 4 dead and final fantasy for xbox. But ayah aku tak upgrade xbox lagi so final fantasy tak boleh baca. Shit, game tu yg aku paling nak main sebab ramai orang kata best. Ahhh jebalyo, appa ppalli upgrade-euu. lol aku main game left 4 dead kay boleh lah best. But aku tak suka bila dia gigit aku. Fuuu go away zombies I hate chuuu. Sekali aku tembak padan muka LOL

Kay serius takde topic. Aku nak beli game naruto nanti. Ahhh my favorite !
PS: I love you B1A4 thanks for the comeback. Your song Baby I'm Sorry jeongmal daebak !
Wrote on,
15 March 2012,11.40AM by Pikevin 


« »