?¿

pika, 19 (+60) . uninteresting, pessimistic, simple and a fool . read at your own risk and for your own pleasure, if applicable . i blog not to impress anyone { }




Why Must Tomorrow ;
Thursday, March 22, 2012 ,10:06 PM (+ 1)
My sexyyyyy Princess Sica eonnie xD

Hello gais. Well, I guess korang dah esok Girls' Generation / SNSD / Soshi nak datang malaysia aite ? And malam esok jugak diorang balik. So sad, esok sekolah TT Aku pon takde transport nak pergi. But aku desperate nak pergi but well ? Byee soshi eonnies. Bye sica eonnie, see you next time :'( Please come again to Malaysia nae Soshi eonnies ? Me loves you :')

So, 2nd news, I guess benda ni pon korang dah tahu kot. For shawols, obviously lah korang dah tahu dulu kan daripada aku, walaupun aku rasa aku agak cepat jugak tengok m/v Sherlock xD So, aku tak tahu kenapa awesome sangat :l Onew handsome aite aite aite ? Tengok lah bias siapa *O* (aku lettew sorry to onew's fans :P) Kevin will always be my number 1 (tiba-tiba selit kevin) Conclusion: #SHINeeComeback is daebak !

3rd news, and I guess you already know about this. Aku je lambat post TT Lagu Insane daebak ! I'm so in love with this song. BTOB saranghae ! But sorry I can't put you guys in my ultimate bias list because I already got 5 ultimate bias :l LOL well, nevermind tak hensem and cute pon (lol sorry) but I still love their songs TT Tak sabar nak tengok diorang perform live.

4th news, I'm so hepiiiiii because next week, will be NU'EST week in Inkigayo (slownya aku) actually aku malas nak tengok online so, tunggu dia siarkan dekat Malaysia jelah. Takpe asalkan dapat tengok aite ? And can't wait to watch B1A4 comeback TT I'm still waiting for 4minute's comeback. They don't even release any teasers yet. Ahh wtf, I'm still waiting. 4minute eonnies, ppalli-ahhhhh !

I can't even wait for U-Kiss comeback any longer. I miss them so much. Aku kira setiap saat untuk tunggu diorang comeback though diorang baru buat album tahun lepas but tu dah lama ! I miss them. Tanya lah kawan aku how I've gone crazy because of them. Setiap hari aku jerit benda yang sama which is, 'U-Kiss ni lembabnya nak comeback ! Nak nangis aku ! Ppalli-ah U-Kiss'. And almost everyday I sang their song sampai anis cakap, 'Sakit hati aku dengan kau ni'. Bhahahaha ! I don't care, aku still nyanyi :3

Well, lately aku suka nyanyi korean songs dalam kelas. Kalau perlahan takpe jugak, ni aku nyanyi macam nak bagi satu sekolah dengar kay -.- Kadang-kadang tu anis ada lah menyelit nyanyi sekali. Ohh well, we are so ohsemmmmmm (kay bajet seketika) Sampaikan tadi aku boleh tak dengar budak petang tengah baca doa. Aku pelik jugak kenapa satu kelas tiba-tiba senyap, time tu aku dengan anis tengah nyanyi, tiba-tiba ramai orang suruh kiteorang diam. Buat malu je kay ? Lepas dah habis baca doa, time balik aku nyanyi balik xD

So new template. asdfghjkl afiqah memang rajin, jangan puji. kay this is so not true -.- So, what do you think ? Kay forget it but before I forgot, thanks to those who support my fanfic, I receives a lot of responses in twitter, facebook and else. Heheh gomawo *bows and bows again* I'm so terharuuuuu y'know :') Kay this is so over-limited. Shikkeureo ! Bye !
PS: I'm throwing all of the things around me when I saw my Kebin Wuuuu *cries and scream as loud as I can* And I was like WTF, he's giving me a flying kiss ! lol -____- I'm always like this. Don't chuuuu understand ?!
Wrote on,
22 March 2012,10.06PM by Pikevin 


« »