?¿

pika, 19 (+60) . uninteresting, pessimistic, simple and a fool . read at your own risk and for your own pleasure, if applicable . i blog not to impress anyone { }




Woooooooooooooooooi ;
Monday, March 5, 2012 ,2:52 PM (+ 0)

Lawa tak title post ni ? Lawa en en en en ? So kenapa dengan aku ? Biasalah budak tengah stress dalam exam week -.- So today is my first day of exam and how was it ? For agama, fyeah lagi senang dari PMR. Seriously maybe sebab ada objektif :3 Fizik ? Kay fizik buat aku nak drop subject ni. Susah nak mampos. However, kiteorang boleh drop subject bio je and not physics -,- So this is our reaction after answering the paper, (pure science students say) :
Izzati: We will fail in this subject together right, Beta ? (beta is my class name) We're all in this together !
OTHER
Amiezal: InsyaAllah fail
Kay if korang ada dekat tempat kiteorang, korang akan rasa benda yg sama ! But aku tak pernah cakap or doa dengan mulut aku yg aku akan fail :) I'm still hoping that I can pass this subject, InsyaAllah if Allah's willing.

So my fanfic will be continue on school holiday. And besides, I'm gonna make one-shot for you and I'm keeping all of the ideas for my one-shot pffft. I hope I can't keep in mind until holiday comes. Pray for me and support me, thanks ^^ (and pray for my results too T^T)


So, dah lama tak cakap pasal korean stuffs aite ? Cehh tipuuu. There's no news lah. Hehe, but my u-kiss will make a korean comeback this upcoming April (aku rasa aku dah bagitahu) and my 4minute will make a comeback this month ! Kay tak sabar !

Forget about it. Hari tu aku moody gila-gila. Menangis-nangis aku dekat petty aku (my fav doll ever, a character from Pororo) . Aku gaduh dengan ayah aku and aku sedih. Aku rindu syaff sampai aku ada eyebag now. Teruk kali ni aku menangis. Idk why when it comes to school stuffs aku jadi way too lazy. Ergh, aku rasa mcm benda yg sama dah jadi lagi and aku takut. Baru-baru ni pon aku mimpi ular 2 times on the same day. First dream, ada Park Jin Young (JYP),Suzy (miss A),Sunmi and Yeeun (Wonder Girls). Pelik aite ? Ikr. Ada bias aku lagi dalam mimpi tu ish. But aku still fikir benda tu mainan tidur. Yeah whatever forget about it, setiap hari aku doa benda buruk tak akan jadi dekat aku.

Biasalah bila dah in love tu kan, mood swing lah jadinya heheh -.- Mood swing pon mood swing lah janji still ada rasa happy tu kan kan ? Believe me ;3
PS: Esok paper BM and Add Maths ! AHHHHHHHHHHHH *faint*
Wrote on,
5 March 2012,2.52PM by Pikevin 


« »