?¿

pika, 19 (+60) . uninteresting, pessimistic, simple and a fool . read at your own risk and for your own pleasure, if applicable . i blog not to impress anyone { }




Wow Fantastic Baby ;
Saturday, March 24, 2012 ,6:05 PM (+ 0)
I'm in love with quotes from korean idols *O* Btw lol at this. Kyung I wonder how many cucumber you ate a day xD

Hello awaks. Kita punya blog ada new look lagi heheh -.- How is awaks today ? Kita hope awaks fine. Kita ? Sihat though, baru tadi mandi hujan xD Aku terpaksa okay ? Tolong mak aku angkat baju dengan kelam kabutnya sebab tak perasan hujan. Aku memang anak yang baik :') Off topic. Aku rasa annoyed bila on. Haihh haihh. And boring jugak on ni tak tahu nak buat apa. Aku nak tengok dream high balik lah. Aigooo suzy eonnie ! Tak sabar nak tengok eonnie berlakon lagi !

After this, aku akan spend time on twitter sekejap then off and tengok dream high sampai aku mengantuk and terus tidur :3 Boleh tengok wooyoung oppa, IU eonnie, eunjung eonnie, taecyeon oppa, soohyun oppa and suzy eonnie again ! Ahh i love milky couple and i miss them :(

Back to semalam, anis tak datang. So again aku lonely. Aku fikir anis bangun lambat lagi. Rupanya dia pergi cameron highland tak bawak aku. Sampai hati you tak ajak i. And sampai hati you tinggalkan i. Sad life. Forever aloneeeeeee. Memang bosan semalam. Aku tak dapat lagi kertas BM sebab cikgu aku pergi kem BM dekat broga. Pergh nampaknya next week baru dapat. Semalam though sikit je subjek, homework tok sah habaq naa. Banyak giloooooo TT However, aku dah siap ! lol not all. Some aku tak tahu so aku tiru orang ja nanti xD

Time rehat pon aku tak turun sebab nanti aku rehat alone. Though anwar and miezal selalu rehat dengan aku, aku still taknak turun. Nanti orang cakap apa pulak kan, tambah-tambah lagi ada ex aku rehat dengan diorang sekali so dia lah rehat dengan kiteorang -.- Aku langsung tak pandang dia pon. Nyampahh, cehhhh. Aku duduk dalam kelas nasib baik ada faiqah. Tak ada lonely sangat. Dia tak turun sebab dia sakit. Dia cerita dekat aku macam mana dia boleh sakit, aku mcm wauuu scaryyy. Kesian dia, get well soon faiqah !

When anis tak datang, orang mula tanya aku asal dia tak datang, sebab dia asyik tak datang (aku pon apa kurangnya muehehehe) Penat den menjawob. Anis cakap dia nak beli souvenir utk cik. Wooo wooo aku happy gilooo kay ? Tapi aku nak ikut dia ! Sebab dekat sana strawberry heaven ! Aku rindu nak makan stroberi. Hmmmmmmmm TT Nevermind. Cik nak check twitter and then off. Byeeeeeeeeeee.
PS: BILA UKISS NAK COMEBACK ?! A FEW DAYS IS LIKE THOUSAND OF YEARS FOR ME, PPALLI-AH !!!!!
Wrote on,
24 March 2012,6.06PM by Pikevin 


« »