?¿

pika, 19 (+60) . uninteresting, pessimistic, simple and a fool . read at your own risk and for your own pleasure, if applicable . i blog not to impress anyone { }




Blank ;
Sunday, April 22, 2012 ,5:48 PM (+ 0)
Is there anything on your mind, guys ?

Assalamualaikum, hi-yeom :3 I'm back with new looks. Inspired by kookykritters. Gamsa gamsa ! *bows* Template ni pon cepat load hohoh and tak lagg. I'm sooo happy.

Eiii, I'm so bored ah right now. Sebab tu lah update -.- Btw, aku nak necklace yang chanyeol pakai masa dekat fan-sign event tu ! Smart gila kay necklace tu bentuk EXO punya simbol. Aishhh. Aku nak pergi fan-sign tu, kan best kalau aku duduk dekat Seoul :( #SadLife If aku duduk dekat Seoul, I'll be the happiest person ever. Jeongmal !!

Esok dah sekolah. Tak rasa macam boring ke ? Yelah, rutin harian kau asyik ulang-ulang je. Isnin, pergi sekolah sampai jumaat. Sabtu and ahad rehat then isnin sampai jumaat pergi sekolah balik then cuti balik and it goes on. What a boring life kan ? Heheh, I know that I am not the only one who feels like this. Right ? ;3

Btw, to those yang wonder where are all the tutos, fanfics and stuffs, just visit here to find them !

http://flavors.me/piyeollie
And attention ! From now on, aku akan post semua upcoming episodes for my fanfic dekat fanfic blog aku. Please note this ! Thanks ^^ Thanks for supporting me. Aku dah decide nak clear kan blog personal aku ni sebab tu aku asing-asing kan. Kalau tak benda tu semua berterabur dalam blog ni . Heheh so aku create lah blog banyak banyak untuk asingkan. No offense ^^V That's all for now, assalamualaikum and bye-yeom !

PS: Agak agak bila aku nak receive album EXO-K aku ni ? Tak sabor dah ni. Nak order EXO-M pulak nanti :3 Kan best kalau dapat semua members punya photocard :(


« »