?¿

pika, 19 (+60) . uninteresting, pessimistic, simple and a fool . read at your own risk and for your own pleasure, if applicable . i blog not to impress anyone { }




Ayo Whaddduuuuuuuuup ;
Sunday, April 22, 2012 ,12:15 AM (+ 0)

DAFUQ You're killing me, yeol ! ᅲᅲ
Assalamualaikum, hi-yeom. I'm so sad, upset and mad today. But gwenchana. I can settle this on my own. I'm feeling better now. Thanks to twitter ? -___- #SadLife #TeamNoLife ;) Aku rasa mengantuk now. Aishhh, makan pon tak. Aku merajuk nak makan. Heh, I don't want to eat ! Till tomorrow. Trust me. Aku benci jugak kawan aku ni :D Dia boleh pulak cancel plan last minute ? Siapa tak marah kan ? Lain kali confirm betul betul dulu, and tak ada lah aku nak excited macam orang gila, okay ?

She's my one and only hope. But she ruined it. Aku dah terbenci dia from now. But idk until when lah kan. Pffft, please don't ever pissed me off or you'll regret it forever. Hmm as you know, there's a poll of MTV Iggy's 2012 Best New Band whatever tu kan ? Ada EXO. And aku memang nak EXO menang. Tapi ada INFINITE and Block B. This kinda pissin me off. Confirm kalah. Haihhh, hancur harapan aku nak tengok EXO dekat MTV. Lagipon EXO dah gain haters since before debut lagi.

Kebanyakan haters EXO dari kalang ELF, Cassiopeia, Shawol and Baby. Why ? Sebab korang perasan tak ? EXO ada 12 members but Super Junior ada 11 members. And do you know ada fanwar dekat mana tah kan dekat SS4. Indonesia tak salah aku. Then, ada special appearance EXO, so ada sorang ELF angkat banner EXO then kena bash dengan sorang ELF ni. What an immature girl. Kau fikir Suju suka lah kau buat mcm tu ? Diorang pon tak suka ada fans macam kau tuihh. Great, there's no more respect for you dear ELF, I'm sorry for all of the rude ELFs out there. Aku tak kisah kalau kau nak Super Junior, but please don't bash fandom lain. Respect lah sikit dude. Buat malu je.

Cassiopeia benci EXO sebab korang tahu kan Baekhyun suara dia macam Changmin TVXQ ? Hahah confirm confirm lah Cassie kata EXO nak tiru TVXQ right ? -____- Please lah jadi matang. And Shawol pon kata lagu-lagu EXO lebih kurang je macam SHINee right ? Then you should blame the songwriter because it has nothing to do with EXO, dude. Fikir lah bebetul. Bukan diorang yang buat lagu tu sendiri, lain lah kalau diorang buat lagu tu sendiri pfft. Baby pon benci EXO. Aishh, mesti EXO stress gini. Mula mula dah ada banyak gila haters especially Kai. Aku kesian gila dekat diorang. Diorang ni rookie, even sunbae diorang such as Super Junior, SHINee etc. support diorang. So fandom pon should support diorang lah. Ni tak, bias support tapi diri sendiri bash apa yang bias support pfft.

Don't worry, EXO, EXOTICS are always here for you :) Hwaiting !!! Aku percaya diorang boleh berjaya macam group lain. And please not that, Every Fanbase Are Equal okay ? Peace ^^V Btw, tadi aku tengok Two Moons performance by Chanyeol and Krisseu-ssi. Ohh my aku jatuh cinta, cehh jatuh cinta dengan part, "Ayo Wadduuuuuup Kris, Ayo Wasssuuuuuuuup". Kris cakap dia respect cara Chanyeol rap sebab yeol rap laju gila and dia nak improve rap dia macam yeol ! Aishh these two people who's my ultimate biases are flawless. #FailBI. Okay Assalamualaikum, bye-yeom :3
PS: The person who always makes me roll like a buffalo laughing :3
Wrote on,
22 April 2012,12.16AM by Piyeollie 


« »