?¿

pika, 19 (+60) . uninteresting, pessimistic, simple and a fool . read at your own risk and for your own pleasure, if applicable . i blog not to impress anyone { }




Day 6: The Cutest Picture of Luhan (Good Luck Picking Just One) ;
Sunday, April 29, 2012 ,6:36 PM (+ 0)

Hi-yeom. Back with day 6 while listening to MAMA xD So, I don't want to write any longer. I really love Luhan's photocard in EXO-M MAMA album, idk why and so, here's the picture of the photocard :)

;AAA; I just love this picture so much. He is shoooo cute ;~;

Agreed with me ? Hahah so there you go. I've picked one like said so by the rules.

Random Story:

So, harini aku lambat on and I'm gonna offline soon. Sebab malam ni ada cerita scent of a woman ;3 Currently watching it. ;AAAA; love it. Btw, aku tak on pagi tadi sebab first, aku bangun lambat (anak dara apa lah ni) Second, lepas makan aku tengok adik aku pakai PC so aku tak boleh pakai, tho ada laptop tapi aku tak suka on pakai laptop xD Third, aku main game naruto sampai petang hohoh. Currently addicted. Serius best, okay terselah sikap kebudak budakan aku di situ -.-

I just love being childish *nyanyi lagu we are young* Hahah the best song ever (tiba tiba) Right.... so, esok syaff nak datang sekolah hurrayyyyy. I'm soooo soooo happy gais. Rindu gila kat dia ni tsk nama pon bestfriend sampai mati kan ? Ahhh ingat lagi time tadika 5 tahun, sampai lah sekarang, dah besar dah kita :') Hate being old but well... Aku harap dia datang esok and kalau dia datang, dia stay rumah aku, hell yeah <3 Boleh borak macam-macam. Rindu gila kat dia ni sobs

Btw, aku rasa macam nak delete current fanfic aku entitled melody of love. Should I ? Aku malas nak continue since aku busy. And cerita tu makin lama akan jadi makan boring, trust me. But I'll make a new one cuti 2 minggu nanti, InsyaAllah kalau takde halangan. But I'm still thinking about it tho. Hmmm, what do you think ? -___- Tell me okay ? Bye-yeom
PS: Nak beli album TaeTiSeo ;AA; Twinkle jeongmal daebak !

Labels: , , , , , , , , , , ,



« »