?¿

pika, 19 (+60) . uninteresting, pessimistic, simple and a fool . read at your own risk and for your own pleasure, if applicable . i blog not to impress anyone { }




Day 7: Any Picture of Any Member You Love ;
Monday, April 30, 2012 ,9:44 PM (+ 0)

Hi-yeom. So that is a picture of Chanyeol, the member I love the most out of all EXO members. Done. I don't have much to say for day 7 so, I'll proceed to random story.

Random story:

I thought I was tougher than this, but I am absolutely wrong. Ahhh, kenapa semua ni kena jadi dekat aku ? Aku rasa aku tak boleh bawa benda ni. So the story was like this, dekat sekolah tadi time add maths. Semua orang tengah busy buat latihan add maths yang cikgu suruh buat as revision. Me and Anis were doing it peacefully when suddenly, ada orang ketuk pintu kelas kiteorang and nak jumpa dengan Anis.

Aku memang tak perasan siapa dia yang panggil so aku continue je dengan work aku. And 5 mins later, Anis still tak masuk kelas so aku pelik and pandang pintu but well, aku lupakan and teruskan buat homework aku. Tiba tiba anis datang dekat meja dia and dia tunjuk aku sijil. Aku pelik and curious. Then, aku ternampak SMS Selangor and I was like wtf.... Then dia cakap dia dapat. At first, aku mcm terdiam and speechless.

After some time, I can't resist my feelings anymore. Aku menangis depan semua classmate aku. Ohh now my one and only best friend is gonna leave me too. She's the only friend that I had and she'll be leaving me. Aku tak dapat tahan. Aku menangis seteruk teruknya. And Anis cakap dia nak balik time tu jugak. Lagi aku menangis. And dia macam pujuk pujuk aku. Then some of my classmates datang dekat dia and jumpa dengan aku then peluk aku. Ahh it doesn't makes me feel any better though. Aku pergi depan and peluk dia sambil nangis. Aishh, at first I thought that I will never cry. But, syaff dah tinggalkan aku, anis pon nak tinggalkan aku. heh, memang aku HAPPY sangat lah kan.

Then classmates aku tenangkan aku semua, but for what ? Aku rasa diorang buat tu tak ada kesan or motif pon. Sebab nanti I'm still all alone sebab aku memang pendiam depan classmates aku except for anis and syaff. So, meaning that lepas ni kau tahu lah aku akan jadi macam mana. Patut lah semalam aku tidur tak lena, and tak sedap je rasa hati aku. Aku resah satu hari semalam. Hmm kenapa semua kena jadi macam ni ? Aku mintak ayah aku buat rayuan sbp sebab aku apply sbp yang sama macam syaff tahun lepas. But dia taknak. He'll never understands me. Aku tak tahu apa akan jadi dekat aku lepas ni. Aku rasa life aku lifeless ni akan jadi lebih lifeless than ever. Walaupun 2 tahun, it's like thousand of years for me.

So, yeah. My high school is like the most shittest thing in my life. I hate going to high school. I hate my primary school and I hate my secondary school. Aku tak sabar nak habis sekolah and gets to college and stuffs. Hidup aku dekat sekolah memang tak akan pernah nak happy. Everyday I pray for a miracle to happen and everyday aku cakap dekat diri aku nothing is impossible. But after all of these, aku rasa yeah everyhing is impossible. I don't believe any of so called dreams come true. So, this is me in my hopeless life and hopeless world.
PS: Sorry I just want to let it all out because it kills me, diorang macam the precious gems ever for me. And diorang lah satu satunya kawan aku sebab aku memang jenis tak campur orang because of my past primary school stories which nobody knows.

Labels: , , , , , , , ,



« »