?¿

pika, 19 (+60) . uninteresting, pessimistic, simple and a fool . read at your own risk and for your own pleasure, if applicable . i blog not to impress anyone { }




Michi geot gata ;
Monday, April 23, 2012 ,11:08 PM (+ 2)
Sehun, don't chu ever interrupt them

Assalamualaikum, hi-yeom. So today, first aku akan post dulu all tagged games yang aku dah buat. Sebab ada orang nak :3

Tagged Game:
http://capital-p.blogspot.com/2011/10/tagged-one.html
http://capital-p.blogspot.com/2011/10/tagged-two.html
http://capital-p.blogspot.com/2011/10/tagged-three.html
http://capital-p.blogspot.com/2011/10/tagged-four.html
http://capital-p.blogspot.com/2011/10/tagged-five.html
http://capital-p.blogspot.com/2011/12/tagged-six.html
http://capital-p.blogspot.com/2011/12/tagged-seven.html

Done ^^ Sorry eh kalau soalan dia agak merepek sebab all soalan tu bukan aku yang buat but kawan aku :P So today, cuba teka aku nak cerita pasal apa ? Pasal drama competition. Heheh, harini aku stay back dekat sekolah sampai pukul 5. Penat okay ? Kaki aku kebas semua and aku rasa macam nak demam sekarang. Giliran kelas aku 2nd last sebab tu kena stay back lama gila -.- Untunglah lambat. Nasib baik balik parents hidayah hantar. Thank you ;D

Balik tu kau tahu aku buat apa ? Aku terus buka peti ais cari kek then makan lepas tu terus terlentang atas tilam and terus pergi dreamland :3 Penat gilooo. Ni pon aku penat lagi. Sebab tadi aku tidur sekejap je -,- Kena kejut makan. Nasib baik chicken chop, my fav ! Kalau tak dah lama aku taknak bangun makan sebab penat sangat. Lepas makan mula mula aku fikir nak tidur balik tapi bila fikir ada homework add maths, though esok takde add maths, aku bangun malas untuk buat #terpaksa and ? Aku on sambil buat hw heheh, my all time hobby !

So back to the drama, kelas aku, 4 Beta buat she had such quiet eyes. And aku happy for kelas aku sebab they did a great job. Sumpah awesome gila, cehh puji kelas sendiri kan -.- Tapi aku tengah risau sebab 4 Alpha punya best gila TT Nak nangis aku. Ahhh jebal jebal, cikgu bagi lah kiteorang menang ! Sebab kiteorang pakai idea sendiri ! Diorang tiru sebijik sebijik from buku ! *points at alpharians* Hahah joke joke -.- #jahatgilaaku

So, keputusan keluar minggu depan KOT. Tak pasti. Ohh kay forget it. Minggu depan hari selasa cuti right ? Fyeahhhhhh, i'm shooo excited babehhh. Cuti all over again. But I'll be hooking up with books heheh . Great, I'm happy. My holiday doesn't really mean holiday. y'know ? I know you're in the same situation duhhh :p *high five* Lagi 2 weeks and a few days before exam. Aishh I didn't prepare anything yet. ANYTHING AT ALL. Dafuq.

By the way to SPM candidates for 2013,2014 and so on, please read this and I hope you're happy. And mesti korang akan rasa, 'OHH MYY OUR GOVERNMENTS ARE REALLY OUT OF THEIR MIND'. Me too dude. I did feel the same. So chillax. I'm shoooo shooo happy and proud of our government. Menangis darah dah sebab terharu sangat :') Btw, here's the so called good news by government but bad news for students.
Tahniah kepada calon SPM 2013 and so on (termasuk saya) sebab lepas ni sejarah korang ada 3 papers not 2 papers anymore. Dan subjek sejarah adalah subjek wajib lulus dah so kalau korang gagal sejarah tak dapat sijil SPM ye ? SAYA SANGAT HAPPY
That's from my facebook status. Hope you're HAPPY AS MUCH AS I AM. Bye-yeom, Assalamualaikum.
PS: Mamiiiiiiiiiiiiiii, I want polaroid ! 


« »