?¿

pika, 19 (+60) . uninteresting, pessimistic, simple and a fool . read at your own risk and for your own pleasure, if applicable . i blog not to impress anyone { }




New Template ;
Thursday, April 19, 2012 ,6:51 PM (+ 0)
I love this fan-art so much D: It is so... beautiful
Assalamualaikum and hi-yeom. Heyyooo new template yaww. Opinions ? Aku pon tak tahu kenapa blog aku serba pink. Aku suka soft pink but aku benci pink, LOL get it ? Wakakaka -____- Mind fuq ? :p Okay aku rasa aku ada banyak benda nak cerita KOT. pffft

Today aku bad mood. SANGAT. Punca ? Cik pon tak tahu -____- Pelik dok ? Ken ? Hah, aishh cik tak berapa sihat kut. Cik ghasa macam nak domam. Serius ohh, aishh. Kaki cik sakit TT Ni mesti salah tidur ciss. #Sadlife 2nd, aku lapar gila gila neh. Dekat sekolah mana aku makan. Setengah hari tak makan. Hebat kan aku ? Dah biasa -.- Nasib baik mak aku masak lempeng and kari today. So, karang aku nak lahap byk byk :3 (ish ish nafsu makan aku teruk)

Okay, malam ni aku nak makan cokelat yang aku beli semalam. Sedap gilooo aku rasa time tu pergh. Tak sabar nak makan. Fikir nak makan semalam tapi ayah and adik aku dah tidur so tak boleh. Mak aku suruh makan dengan diorang sekali. Tengok, baik tak aku ? *wink wink* Btw, cokelat tu mcm bukan cokelat energy booster je sebab rasa dia macam cokelat biasa ? Ohh well, whatever asalkan sedap dok gitu ? :D

Okay okay so today aku nak buat announcement (cehh bajet announcement je) Sebenarnya aku bukan orang utara. Nenek aku je orang utara. And fyi, nenek aku semua duduk kl. Aku bagitahu ni pon sebab ramai tanya -___- Diorang ingat aku orang penang sebab aku pandai cakap penang. Nenek aku orang penang but I'm not :D Aku pandai pon sebab setiap hari dengar dia cakap penang (lol nipu) Harap maklum. 

Back to school problem, tadi aku kan takde mood kan. So aku jadi macam mayat hidup and tak cakap sepatah pon. Tu pon bila kawan aku tegur or tanya apa apa aku ignore je sebab malas nak cakap. Rasa annoy jugak tapi aku sabar. Kalau aku tak sabar dah lama kena tengking dengan aku tapi aku tak sampai hati. Sebab tu lah aku suka duduk sorang sorang. Sebab kalau aku duduk sorang sorang, aku tak ada perasaan nak marah sesiapa and sakitkan hati sesiapa. Orang pon byk cakap aku ni manusia tak berperasaan -____- Diorang cakap yang aku tahu jeling orang je. But this is true, aku admit aku memang mcm tu. Aishh. Aku mengantuk and lapar. Nak makan and tidur ? Okay bye, Assalamualaikum. Bye-yeom !
PS: Ahad ni ahad ni ahad ni !
Wrote on,
19 April 2012,6.52PM by Piyeollie 


« »