?¿

pika, 19 (+60) . uninteresting, pessimistic, simple and a fool . read at your own risk and for your own pleasure, if applicable . i blog not to impress anyone { }




Problem ?
Saturday, April 14, 2012 ,10:32 PM (+ 0)
EXO makes me stay strong and fight for my life
Assalamualaikum, hi-yeom. Blog saya ada baju baru. What do you think ? I'm using other's template kay. Malas nak buat template sendiri heheh.

Someone please help me. Aku dah gila sebab EXO, seriously ;AAAAAAAAAAAA; *dies* How can they be so flawless ? Aishhh, they are so cruel TT They make me forget my old bias. Not just me, but my friends too. Ahhh, nan jeongmal michigesseo. Aku boleh mati tengok yeol dalam m/v gee. He's super cute. Kay. He's pre debut too cute ! AHHHHH *mati lagi* Btw, look at this cute couple,

Okay yeol okay. Kenapa you curang dengan suho ? :( Sampai hati you.
Dia punya muka time buat hwaiting ! Kay *mati kali ketiga* How dare you yeol. How dare you be so comel. K takpe, aku tak menyesal. Kay forget it aku gila. Off-topic. Minggu depan ada epop fan-meeting right ? Heheh, nak pergi ! Ayah aku bagi. So, aku ajak fana (bukan kpopers) though dia bukan kpopers, aku ajak dia teman je sebab takde orang boleh teman aku TT Biar lah kali ni aku jadi desperate nak pergi fan-meeting tu ! Nak jumpa fatin and hajar ;AAAAA; Yeobbeo-ah nanti kita peluk 1 jam eh ? joke joke

Aku dengan fatin buat idea gila xD Kiteorang nak lari sambil angkat tangan then jerit jerit pasal EXO dekat fan-meeting tu nanti. Mueheheh, eleh, act je lebih buat taknak. lolol. Tapi kalau aku ? Dekat sekolah aku mmg suka lari angkat tangan and jerit nama chanyeol. Kau ado ? But memandangkan fan-meeting tu dekat public soooo, lupakan jelah niat nak lari sambil angkat tangan tu. Tak pasai-pasai kena halau dengan guard sebab dia ingat kiteorang gila (fatin cakap) pedulik apa lol

Kay aku memang annoying. Korang tak tahu aku fan-girl mcm mana. Boleh dikatakan annoying. Kisah pulak aku asalkan aku puas dapat fan-girling untuk bias bias aku yang comel neh. Fan-girl tu best kau tahu tak ? Cuba kau try hahahah xD *PIKA GILA* Assalamualaikum, bye-yeom.
PS: Naega mandeun histowee -Chanyeol-
Wrote on,
14 April 2012,10.32PM by Piyeollie 


« »