?¿

pika, 19 (+60) . uninteresting, pessimistic, simple and a fool . read at your own risk and for your own pleasure, if applicable . i blog not to impress anyone { }




Day 10: Your Favorite GIF of Lay ;
Thursday, May 3, 2012 ,4:22 PM (+ 0)
Mahh lay ;AAA; I fall in love with him, sorry

Hi-yeom guys. I still have the time to update this challenge but not when it comes to my exam weeks. Duhh, it's 1 week before exam now, so I can still update this challenge. Heheh. Yeah it's day 10. How fast... .___. I was shocked too but nevermind lets just get straight away to the challenge. So, here's a GIF of Lay which I like the most. But actually I just can't pick. But nevermind I'll pick random GIF from my favorites just to fulfill this challenge. Oright ? So, here it is.

Ohh my this is super cute, can I die ? TuT That lips, that eyes, nose, hair, ears and everything is just so beautiful about him !

Okay so that's it ? Hahah ._.

Random story :

So I'm back to random stories. Gahh, aku akan busy starting minggu ni. Tusyen x.x Guess tak busy sangat kot. Tusyen 3 hari out of 7 hari seminggu je pon. Aku tengah semangat nak belajar ni hahah nipu Well, exam nak dekat kan ? So belajar jelah zz. First day bio paper 3. Memang ohsem sangat kan ? 2nd day fizik paper 3, 3rd day sejarah 1&2 aku state subjek yang aku risau that day je Ada lah subjek lain lagi on that day but aku tak mention sebab aku tak risau sangat. Bukan aku nak cakap yang aku ni pandai subjek tu semua okay ? Maybe sebab aku rasa subjek yang aku mention tu penting and susah. Duhh memang betul pon.

Uhm, so malam ni ada tusyen. Ohoh chemist babehhh ! and... physics -.- Forever benci fizik dude. Terpaksa lah jugak nak buat macam mana. Lagipon aku yang nak ambil subjek tu sebab fizik aku hampir fail time test 1. And now aku tak faham sepatah haram yang cikgu ajar dekat sekolah from chapter 1 - 2.8 (gravity) serius wehh tak faham. Boleh cakap bukan aku sorang je tapi semua orang dalam kelas aku -___-

Esok tusyen add maths pukul 2.45 so kena rush lah balik sekolah dapat rehat sekejap je. Kena study lagi ~ And aku rasa starting minggu depan tak tahu pergi tusyen ke tak tapi sayang kalau tak pergi sebab ayah aku baru bayar kan for this month uhm. Aishh what to do. Nevermind, tengok je lah apa ayah aku suruh buat nanti. Kadang kadang dia kata tak payah pergi sebab dia suruh study dekat rumah. Aku malas lah nak pergi TuT

Btw, hanna balik harini. Aku decide nak jumpa dia sebab dah lama tak jumpa dia. Rindu lah jugak though tak rapat sangat xD Tapi boleh dikira rapat la jugak. So, aku nak join yayah, mira, jiya and qis pergi jumpa dia. I hope I'm not gonna missed out ._. Lagipon nak jumpa dia dekat mcd aww, dah lama tak makan mcd. Rindu ! Serius ! Ecehh.

Off topic dude. Nak cakap pasal kpop pulak. Excited ? I know righttttt. Hahah joke. Tadi aku balik sekolah, mak aku cakap posman dah hantar surat suruh ambil album EXO-K aku dekat pejabat pos. And aku macam excited gila. Tak sabar nak pergi ambil ~ ;AAA; and nak beli album EXO-M and TaeTiSeo pulak. But aku tak confirm nak beli album TTS sebab aku ingat nak beli EXO stuffs -.- Tengok ah camne.

Malam nanti aku nak beli epop bulan ni. I know I'm a bit late. Aku tak berminat nak beli pon sebab cover tak best, lol sorry. And dalam tu takde berita pasal EXO pon. But aku tiap bulan memang wajib beli sebab aku kumpul xD Huahua, and dalam tu ada lirik lagu MAMA. ;AAA; boleh aku nyanyi puas puas. Btw, aku tahu korang mesti ada starcall right ? Suho call semalam. And since aku receive call tu malam, aku menjerit tengah tengah malam sebab suho call. Serius comel oh dia ni. Dah la putih. Jeles aku. And his smile memang macam guardian. Dia layak dapat nickname guardian, serious *O* Aku tak sabar nak receive call from other EXO members pulak including EXO-M ! Woohooo.

Semalam aku tengok Inkigayo, EXO dah ada dalam Take 7, omg omg ! Aku macam uwahhh jeongmal daebak ! Maybe minggu ni (ikut showtime malaysia) diorang tak menang. Tapi aku harap sangat diorang menang minggu depan atau minggu seterusnya. Jebal aku nak sangat tengok diorang menang for the first time dude. Please. Kay off topic about kpop-

Err, semalam cikgu add maths kan tak masuk, so cikgu bio buat kelas tambahan time add maths. And dia cakap ada lawatan for form 4 kelas pure science. Pergi FRIM, Kepong. Ada canopy walk, jambatan gantung etc. And aku macam wtf mesti best gila. And betarians semua macam Uwahhhh ! Hahah serious semua orang terlampau teruja that time xD And oh yes boleh bawak camera hoyeahhh. Tak sabar though lambat lagi. And lawatan tu time sekolah, hari khamis yaaayy tak yah belajar fizik but my chemistry :( Andwaeeee ! Nevermind. Dia from 7.30 - 6.00 petang (anggaran) Uwahhh ! Tak sabar wehh serius TuT And lawatan ni wajib for semua budak pure science form 4. Bayar 20 hengget ja pon. Hohoh. July, please come fast ! xD Hahah okay bye-yeom.
PS: My EXO-K album ;AAAAAAA; jeongmal tak sabar ! kay, weirdo ~

Labels: , , , , , , , , , , , , , ,



« »