?¿

pika, 19 (+60) . uninteresting, pessimistic, simple and a fool . read at your own risk and for your own pleasure, if applicable . i blog not to impress anyone { }




Day 19: Your Top Six Pictures of Your Ultimate Bias in EXO ;
Saturday, May 12, 2012 ,4:08 PM (+ 0)
Uri dancing machine is so awesome !

Hi-yeom. Heheh, so no double challenges today. And so, gaja ! So top six pictures of my ultimate bias in EXO, hmm first, my ultimate bias in EXO is Park Chan Yeol and forever Park Chan Yeol. I love my Yeol so much ^^V So here are the pictures



The one that never fails to seduce me



OMFG, you must marry me ! LMAO



ANDWAEEE ! YOU'RE KILLING ME OMFG



What ? Ohh you want me to be your girlfriend ? Okay babyyy :*



Don't chu give me that smirk again ! You're seducing me Yeol !



Stop being hot Yeollie-ah TT

Can I post more ? No ? Okay :(

Random Story :

Ohh hey aku sudah kembali *ayat skema* Okay so, kpopers semua mesti happy kan sebab byk group comeback and nak comeback. A Pink-eu dah comeback, Hello Venus dah debut. Minggu depan Inpiniteu pulak. Huyooo what a year ! Aku happy gilooo sebab byk comeback ohsem tahun ni. Hahah so, aku baru tengok m/v hush tadi. I know I'm a bit slow sebab haritu aku nak tengok tapi malas lehh and kan exam so takde masa -,- So, apa lagi, aku pon fan-girl lah. Bomi-ah, Eunji-ah jeongmal bogoshipo ! Bomi comel gila dalam m/v tu sumpah wehh. Tak caya ? ce tengok ni



Told ya she's cute and sexy and hot and pwetty

And eunji-ah neomu yeppeoyo eonnie ! Ahhh I just love them so much. And the song was great and addicting. Great job a pink-eu ! Saranghamnida *love pose* Okay about hello venus pulak. Diorang ni macam biasa biasa je kot but ada sorang tu comel gila oh. Aku tak tahu apa nama dia lagi lol. Malas nak search -,- Btw, lagu dia best gila gila gila gila ! Lagu tu buat aku addict sebab lagu tu comel sangat, serius !

Dalam m/v venus ada NU'EST right ? Ohh right mesti ramai orang fan-girl sebab ada NU'EST and ada byk mcm lelaki dalam tu and semua comel and ada sorang ni sumpah comel gila. I want to know his name :( but guess lelaki tu trainee for new group named Temptest tu. Tak sabar pulak aku nak tunggu group Temptest ni hoyeahhhh. Balik kepada Hello Venus. Uhmm aku tak berapa nak suka and tak benci group ni cuma aku tak suka orang compare A Pink dengan Hello Venus.

Tolong lah jadi mature. Kalau kau kpopers, kau sepatutnya support semua group except kalau kau ada reason yang kukuh untuk benci group tu. Ni kalau setakat alasan bodoh buat pe. Tak layak jadi kpopers doh. tsk lupakan. So anyone excited for Inpiniteu comeback ? Me too ! Yeahaaaa ! :3 Bye-yeom.
PS: Can't wait to receive my EXO-M MAMA album pulak <3 Hohoh and decided nak beli t-shirt EXO lah nanti, kyaaaa !

Labels: , , , , , , , , , , , , , , , ,



« »