?¿

pika, 19 (+60) . uninteresting, pessimistic, simple and a fool . read at your own risk and for your own pleasure, if applicable . i blog not to impress anyone { }




Day 23: 6 Random Pics of Any Members in EXO ;
Saturday, May 19, 2012 ,7:51 PM (+ 0)
Help me share and like this picture please ? Just click on the picture and it will direct you to my entry for a contest and just click like and share, thanks ^^

Hi-yeom. I am back with new looks. Actually, my blog changed since yesterday if you doesn't realised. Err, this look is only semi-hiatus look ! Will change it on holiday . Heheh . So lets continue this challenge. I've missed a lot of them, aww but nevermind . I will just continue on doing this until it ends kay ? So 6 random pics of any members in EXO ? Okay .

Hunhan babehhh ! Btw, this is a painting ! Not a picture. Hahah got confused ? Ik. Same here

My 2nd bias in EXO-K heheh cute right ? ;3

Luhan ! I think I'm falling in love with this cutie. Yeah he is currently my 2nd bias out of all 12 members .___.

Chanyeol will forever stay #1 in my heart. Forever...

Chanyeollie-ah, wae you so cute ? I wanna kish you .

Thehunnie goes bbuing bbuing :3

There you go. Yeah I really did picked 6 random pictures, lmao. Kay sorry my broken engrish, PUAHAHAHAHA !

Random Story :


Ayoooo guys whaddupppp ? Hahah aku nak habaq mai sikit neh pasal korea. Okay ehem ehem. Korang tahu tak f(x) tengah shooting for comeback diorang ? Konsep diorang kali ni mermaid. I'm so excited ! Ahhh finally f(x) nak comeback ! Aku rasa mcm bertahun tahun dah tak tengok diorang on stage #kaytipu. Source from fan-cafe . Heheh aku tidak tahu lah betul ke tidak sebab kadang kadang diorang ni suka buat rumor korang pon tahu kan -___- But aku harap sangat benda ni betul tapi aku rasa betul kot hohoh. Kay off topic pasal f(x) and just tunggu berita baru pasal depa neh.

And some of my friends ada cakap EXO nak buat comeback jugak lepas habis promote album MAMA diorang. Ohh em gee (╯°□°)╯︵ ┻━┻) Yahhh ! PLEASE BUKAN RUMOR PLEASE . Aku rindu EXO walaupun setiap hari aku tengok diorang. And kawan aku from philippine cakap benda tu betul and dalam album diorang tu nanti ada lagu teaser diorang such as Baby Don't Cry, Beautiful, Time Control, El Dorado etc. OMG boleh mati aku macam ni. All of them are my favorite songs ! Ahhh can't even... TT Sment is driving all of us crazy. Aiguuu, but still hoping that this is true. Aku akan prepare duit for album diorang ni and f(x) ! Hoyeahhhh :3

So itu jelah yang aku nak habaq mai xD Btw, if korang ada jumpa orang Malaysia, jual rantai, cincin macam dalam m/v MAMA , tak kisah lah official or fan-made kan, tell me please ! Aku nak beli *desperate* okay joke. Aku saja nak beli nak kumpul and boleh pakai sekali heheh. Tell me okay ? Thank you so much ! ^o^ Btw, EXO akan adakan 1st fan-meeting with all 12 members at Korea. But fan-meeting tu macam sial lmao. Takyah tanya kenapa :))) malas cik nak habaq. so, bye-yeom.
PS: Aku rasa macam nak beli album Twinkle and DoraDora .___.

Labels: , , , , , , , , , , , , , ,



« »