?¿

pika, 19 (+60) . uninteresting, pessimistic, simple and a fool . read at your own risk and for your own pleasure, if applicable . i blog not to impress anyone { }




Day 28: Your Favorite Pictures of D.O and Chanyeol & My TaeTiSeo Album & Hangout ;
Monday, May 28, 2012 ,3:54 PM (+ 0)
WHERE'S SNSD ?!

Hi-yeom. Day 28 ahhhh I don't want to leave this challenge ! TT Kyaaaa :( Nevermind I'll do SNSD, f(x), SHINee, SPICA and miss A challenges after this lmao so many. Kay whatever so favorite pictures of D.O & ....... OMG

Favorite Pictures of D.O and Chanyeol :

This is D.O or his real name Do Kyung Soo and he is Syasya's xD

Hottest hair ever. I love this hair omg bring it back yeol just bring it back !

Prettiest boy with mushroom hair ever !

HOT HOT HOT ! USED TO BE MY PHONE'S WALLPAPER !

D.O and Chanyeol collabs. They bammed into each other's head LOL so cute xD

Lol this ! Hahah uri happy virus. No no MY happy virus ! Okay joke

Ignore Baekhyun LOL xD

My TaeTiSeo album :

Hahah, so yesterday I went to speedy at jusco cheras selatan. And suddenly, I saw TTS album with very cheap and affordable price + free poster. So I bought it since I really want to buy it xD So here are some pictures of it :D This time I'm not with my luck anymore >< BTW TAKING ANY OF THESE PHOTOS (IN THIS POST) AND CLAIM IT AS YOURS ARE FORBIDDEN

Le poster, pasted it on my wall already beside my bed XD

The album (front)

The album (back)

After opening the cover (front view)

After opening the cover (back view)

My Seohyun photocard AAAAA ANDWAEEEE I WANT TAENGOO ! Told ya I'm unlucky this time.

The photocard back view with Seohyun's signature

The cd wrapper awesome is it ?

The cd wrapper after unflipped it

The back view of the cd wrapper

Part of the cd wrapper

Part of the cd wrapper, clear view

The cd (currently playing it until now lol xD)

1st card front view

2nd card front view. Taengooooooooooooooo !

3rd card front view (Tiffany)

4th card front view (Seohyun)

5th card front view, omg taengoooo i love you !

6th card front view, Fany looks pretty in pink !

7th card front view, omomo seohyun so cute !

8th card front view, they are angels !

9th card front view, orange taengooo neomu yeppeuda !

10th card front view, fany i love your pink hair ! seriously

11th card front view, seohyun with her barbie doll on her shoulder xD cute concept

12th card front view, they're wearing normal dresses now :)

13th card front view, Taeyeon you're so pretty I swear. This is the card I love the most out of all cards.

14th card front view, Tiffany uri eye-smile princess !

15th card front view, Seohyun so cute ! xD She's wearing the same clothes as in her photocard :D

Group card back view ^^

Taeyeon's card back view. Omg i love this hair so much !! Suits her

Tiffany's card back view. Pwetty eonnieee !

Seohyun's card back view. Ahhh cute maknae !

So that's it. So many right ? I know. I'm tired of capturing too xD Hahah

Hangout with Syaff :

I'm gonna write this in malay. Semalam aku keluar dengan syaff, pergi jusco cheras selatan. Hahah so kiteorang mula mula beli tiket for tengok wayang dulu. Tengok lah cerita apa yang ada suddenly ternampak the avengers omg terus beli 2 ticket haha xD Then kiteorang pergi pizza hut, nak makan lah kan tengah lapar gila time tu . Aku order lime pepper chicken chop, mushroom soup and iced milo. Sumpah sedap korang try ah nanti ! Aku suka potato dia tu sedap gila ;B *hantu chicken chop* Lepas makan kiteorang borak borak jap lepak lepak then terus pergi speedy. Lepas tu aku nampak album TTS aku menjerit depan abang cina dekat kaunter tu lol. Malunya aku dah lah abang tu comel (comel okay ?) And abang tu diam je xD

Then ada sorang lagi perempuan jerit sebelah aku nampak album TTS hahah. Aku tengok harga dia lagi aku mejerit serius murah gila with free poster lak tu. Aku pon beli kebetulan aku bawak duit aku :3 Aku dah agak mesti dah ada kat speedy sebab tu bawak duit hahah bye bye EXO stuffs, I'll buy all of you later lol. Pastu ada byk album baru korean such as Volume Up, EXO-K pon ada tapi Malaysia printed punya and bukan ori so murah but tho bukan ori, dia still dapat kelulusan tahu sebab soundtrack dia ori. Tapi bila korang beli takde photocard lah hahah xD Then ada lovey dovey, 100% ver. and lot more. Tapi aku takde lah kaya gila sampai nak beli semua okay ? -____- So ni some pictures of yesterday ;3

Ni bbuing bbuing versi aku yang fail HAHAH

Eleh bajet comel je tu

Okay aku pon tak tahu apa nama pose ni .___.

Bencinya mata aku selalu sepet -.-

Okay syaff comel gila wehhh serius !

Okay lawaknya aku btw ignore amoi kat belakang tu heheh

Okay yang bawah tu fail bbuing bbuing lagi

Okay itu dia wink aku mahal tau ? Kay bajet -____-

Derp face aku HAHAHAHAHAAH CAN'T....... PUAHAHAHAHAHA

Ini dia kawan baik aku since 5 tahun and now kiteorang dah 16 tahun tsk tsk sedihnya TT

So that's all :D Sikit kan ? hahah i know sebab kiteorang bukan jenis suka tangkap gambar bebanyak. Okay bye-yeom :3
PS: Wehh tolong lah like and share gambar ni TT [CLICK] Btw, cerita the avengers DAEBAK ! Aku harap ada 2nd punya. Ironman tu hensem lah #Eh

Labels: , , , , , , , , , , ,



« »