?¿

pika, 19 (+60) . uninteresting, pessimistic, simple and a fool . read at your own risk and for your own pleasure, if applicable . i blog not to impress anyone { }




Segmen: We're Kpopers Blogger ;
Monday, May 28, 2012 ,12:11 PM (+ 2)

Hi-yeom harini aku nak join segmen ni. First of all thanks to Nina, Ana,Farzana saeng sebab tag eonnie yeah ;) First of all I'll post about the rules ;D

Rules & Regulations :

1. Ada blog dan warganegara Malaysia.
2. Lelaki atau perempuan. Selain dari itu tidak diterima.
3. Follow blog Tieqa & Yeol-na dan like page INI
4. Buat entry bertajuk " Segmen : We're Kpop Bloggers". Kemudian, letak banner di atas dan linkkan ke entry INI.
5. Jawab soalan yang diberikan.
6. Letak link entry anda di kotak comment blog INI
7. Tag sekurang-kurangnya 2 orang rakan kpop bloggers dan pastikan mereka tahu.
8. Tarikh tutup: 10/6/2012

So now I'll post the questions along with my answers.

Questions :

1. Sejak bila korang mula meminati music KPOP?
Sejak tahun lepas dalam bulan ogos, still baru ><

2. Apa yang bestnya tentang KPOP yang orang lain perlu tahu?
KPOP ni byk yang lainnya. Rentak muzik diorang sangat addicting dan menarik. Lagipon tengok lah diorang dance semua sama je and takde yang tersalah ikut rentak. Diorang ni pon dah jadi trainee sekurang kurangnya 1 tahun atau lebih baru dapat debut jadi tak peliklah kalau diorang bagus dalam tarian dan nyanyian. Lagi satu, diorang ni lawa and handsome lah hahah can't deny it xD And bila diorang buat performance tu tengok lah pakaian diorang, nampak sangat diorang bersungguh-sungguh dan penari-penari diorang pon pakai baju yang sama tema nak bagi kena dengan penyanyi kan ? Itu menunjukkan yang diorang memang bersungguh-sungguh nak bagi performance yang terbaik.

3. Favourite artist/group (senaraikan seberapa banyak pon takpe)
First of all, yang paling minat lah, EXO ! Then, U-KISS. Yang lain, SNSD, f(x), SHINee, SPICA, miss A dan semua smtown punya artists :D

4. Siapa ultimate bias korang?. Kalau rajin letak gambar sekali.



Park Chan Yeol. Dia forever will stay in my heart ^^



Lu Han. My 2nd ultimate bias and also my bias in EXO-M hahah but still can't lawan my Yeol >:D

5. Antara banyak2 blog kpop bloggers. Blog siapa yang selalu korang review. dan nyatakan 2 sebab.
Blog Fatin. First, sebab dia ni memang tahu semua benda pasal kpop so anything berita baru pasal kpop dia tahu and also she's my friend. Second, entry dia semua buat kita tergelak lol xD

So kita tag diorang:

Fataemin | Yadho

\u/ done :D bye-yeom

Labels: , , , , , ,



« »