?¿

pika, 19 (+60) . uninteresting, pessimistic, simple and a fool . read at your own risk and for your own pleasure, if applicable . i blog not to impress anyone { }




f(x) is Back (Part 4) & Random ;
Tuesday, June 12, 2012 ,11:03 PM (+ 6)
Other photo teasers for their album.

Hi-yeom. Ahhh I am so excited. The m/v is out already. So my bias...

 

Yeah meet my biases. xD ;AAA; eonnie neomu yeppeo. Okay btw, about the m/v , you can watch it here [CLICK] :D The m/v is really awesome, jinjjayo. It's really worth it to watch, so GO WATCH IT ! XD Can't wait to buy this album and please pray for me to get either krystal / luna-ssi photocard nae ? I'm still waiting for someone to make an unbox video of the album keke -off topic-

Random :

Ehh eottohkae ? Cik tersuka dengan lagu irresistable lips by btob . M/v dia comel lah, okay idk apa yg comelnya but jangan fikir aku pervert -.- Maybe yg comelnya minhyuk kot. aww minhyukkieeee. Okay shutup lol. Perempuan tu tak lawa kdiam. Dah 2 hari tak pergi sekolah. Aku muntah time hari ahad tu sebab gastrik so esok tu demam lah kan ayah aku suruh rehat. So esok baru start pergi.

About result, fuuuu jangan tanya, teruk nak mampuihh -.- Aku kecewa dengan result BI paper 1 aku yg tak berapa nak menjadi tu sebab masa tak cukup nak buat fic. Mianei kai, watak kau pon dah serabut je dalam cerita tu hahah. Cikgu mesti gelak time tanda tsk tsk *menangis atas lantai* Next time aku akan jawab section tu dulu baru jawab section A tu puihh.

Sooooo, yg aku confirm markah penuh paper mod maths aku 82. tu je yg aku tahu sebab aku tak dtg. agak kecewa sebab aku target 90 </3 *flips table* so tu jelah yg aku tahu esok aku bawak byk lagi result yg pastinya menyakitkan hati aku lmao. kbye yeom.
PS: Nak SNSD Paparazzi. Lembab lembab lembab k joke

Labels: , , , , , , , , , , , , , , ,



« »