?¿

pika, 19 (+60) . uninteresting, pessimistic, simple and a fool . read at your own risk and for your own pleasure, if applicable . i blog not to impress anyone { }




I am Back ;
Thursday, June 7, 2012 ,5:11 PM (+ 0)

Hi-yeom ! Yeah f(x) is back ! Hahah not yet but soon. Seriously tak sabar den. Ohhmy concept diorang kali ni serius awesome gila wehh ! Idk what concept it is but jeongmal daebak ! Tajuk album tu will be Electric Shock. As you can see setiap teaser photo diorang ada expression shock. heheh so here are some photo teasers for their upcoming album. The first one is up there. So, photo teaser member pulak yang dah release ada 3 and group photo ada 2. Here are the photos.

Presenting... Victoria eonnie ! Tadahhhh ! Neomu yeppeoyo eonnie :<

Sulli eonnie yaaa. She looks hot there.

Krystal !!!!! ;AAAAAAA; MY BIAS LOOKS PWETTY JEONGMALYO (currently this is my fb DP XD)

Look at their concept. Looks weird but cool huh ? Can't wait for the other members teaser photo.

So, that's all. Later aku post gambar yang lain pulak bila dah release :) Off-topic. Hmm so I am back from Terengganu XD Blog berhabuk selama err *kira* 5 hari kot ? *bantai* XD Aku tengah bosan ni sebab tu update. Twitter kena tweet limit. So aku nak bagitahu sekarang ni siapa yang ada twitter, cepat cepat on twitter and trend #TeamKpop ! heheh kiteorang tengah bersaing dengan #TeamBenciKpop duhh. Aku kena tweet limit so tak dpt trend dah TT Sedih. Huh

So tweetline aku banjir dengan trend kpopers hahah. Daebak lah sebab tu aku sayang kpopers. Kiteorang jeongmal ohsem *like a boss* keke. So follow me at twitter @opparchanyeol xD Okay off-topic lagi. Hmm aku tak tahu nak habaq apa. Aku harap sempat kumpul duit utk beli album f(x) before poster habis amin and aku harap album tu murah ! AMIN ! bye-yeom
PS: I also fall in love with manager opparrr. hahah

Labels: , , , ,



« »