?¿

pika, 19 (+60) . uninteresting, pessimistic, simple and a fool . read at your own risk and for your own pleasure, if applicable . i blog not to impress anyone { }




#AlmightyKeyDay
Sunday, September 23, 2012 ,6:40 PM (+ 1)

assalamualaikum and peace be upon you. today aku nak cakap dalam malay jelah sebab i'm lack of time. aku rasa korang dah tahu kot, today is key's birthday. omg budak cute ni dah besar xD btw, key oppar ~~~ saenggil chukkahamnida ^^ semoga oppar happy sepanjang harini dan hari-hari yang akan datang. i hope oppa had lots of funs with the other members walaupun maybe at this moment, minho oppa takde sebab shooting ttby .

semoga panjang umur, stay cute as always and smile always. please eat lots of healthy foods and take lots of rest , don't work too hard sampai diri sendiri sakit :( we love you Kim Ki Bum a.k.a Key, happy #AlmightyKeyDay dan please jaga Jonghyun oppa elok-elok as well as the other SHINee members :P

okay enough, btw ayah aku dah balik from medan. yeah i'm so happy y'know. dia bawak balik byk souvenirs *flips everything* but perasaan rindu aku dekat dia lagi banyak daripada perasaan happy sebab dapat souvenirs cewahh. walaubagaimanapun, dia tak pernah tahu anak dia ni rindu dekat dia walaupun dia takde hanya selama 5 hari kehkeh xD tadi aku hampir menangis depan dia sebab rindu dia sangat omg, bukan nak emo tapi aku sendiri tak dapat elakkan perasaan tu lols. tak sangka hati aku sangat sensitif tsk -.-

harini aku penat sebenarnya sebab aku pergi karnival sekolah adik aku pagi tadi. boleh tahan lah nak kata best tak juga, tak best pon tak juga so 50-50 xD yang bestnya aku dapat naik kuda yoooop. comel gilooos kuda tu aku rasa mcm nk cium cium je loljk, sejujurnya aku takut masa naik tadi xD dia goyang-goyang and aku rasa mcm nak jatuh okay aku rasa senget semacam time tu omg. tengah-tengah naik tu aku berangan aku naik kuda sendiri lmao mcm prince charming naik kuda tu, tapi ni bukan prince lah ni princess muahahahah #foreverperasan

aku tak faham kenapa orang tu lempang bontot kuda tu aku rasa mcm nak nangis :( kalau aku ada kuda , tak sampai hati aku nak lempang bontot dia , mungkin aku cium kot bontot dia . sedih, maklumlah aku bukan boleh tengok binatang kena jentik sikit okay marah ni marah tsk. lepas tu pergi rumah hantu dengan fana and ilya, sebenarnya aku duduk luar je sebab aku takut . Fana dengan ilya je sebenarnya yang masuk, aku ? lalalalala *buat muka tak tahu* tapi rasa menyesal sebab tak masuk tu ada

ohh btw aku malas tulis panjang-panjang, aku dah update drama aku chapter six ; click . baca tau kalau rasa diri korang comel okay bye
i'm going for my hiatus soon because i got exam on 12/10 and it's on my birthday shit so bye i'll be updating rarely . i will only open my social accounts especially facebook and twitter if there's anything important. i will still be active until the release of my babies (tvxq) album release which is tonight, oh btw my gayvin fever is back but my love for chanyeol is still eternity


« »