?¿

pika, 19 (+60) . uninteresting, pessimistic, simple and a fool . read at your own risk and for your own pleasure, if applicable . i blog not to impress anyone { }




Happy Birthday Nami .
Sunday, September 30, 2012 ,12:00 AM (+ 4)

#this is for you keke

assalamualaikum and annyeonghaseyo. uhm sebenarnya waktu aku tengah tulis post ni , 15 minit lagi baru masuk birthday dia. saja tulis awal-awal sebab aku excited cewahhh aku pulak yang excited --' oh btw nami sorry i can't do anything for your birthday except giving you some sweet wishes on your birthday as one of your friends and because you are one of my bestfriends now :') 

so nami-ahhh ~~~ happy birthday nae ? you know how much i love you right ? no ? omg why no >:O i love you this much *points at your heart* keke you know i love you so much like you love your minari xD i hope our friendship lasts forever. saya jinjja sayang awak nami ah trust me.

nami, nami, please saya nak minta satu je, awak jangan lah sedih selalu, nanti saya susah hati huhu. saya suka bila tengok awak happy, saya pon happy. nama pon kawan, kawan mana yang tak happy bila kawan dia happy and kawan mana yang tak sedih bila kawan dia sedih kan ? hmm nami, please be happy always and forever. and also i hope you'll have a blast on your birthday amin. semoga panjang umur juga hehe.

saya doakan awak dapat kahwin dengan orang yang awak nak xD i will always wish for your happiness and joy. study elok-elok. saya harap kita pass with flying colors for tahun depan. fighting nami and pika ! 

nami i hope you will never forget me and adlin. we love you so much ahh jeongmalyo ;_____; saya tak tahu nak ckp apa lagi tsk. hmm please take care of yourself kay ? i love youuuuu, chuu chuu , ppyong nami xxx
oi ingat tau saya sayang awak hahah xD adlin pon heheh kan saeng kan ? *winks winks*


« »