?¿

pika, 19 (+60) . uninteresting, pessimistic, simple and a fool . read at your own risk and for your own pleasure, if applicable . i blog not to impress anyone { }




aku pon tak tahu nak letak apa dekat sini.
Tuesday, October 2, 2012 ,4:24 PM (+ 0)

assalamualaikum and annyeonghaseyo awok semua.

sejujurnya aku agak pissed off harini bila jumpa news yang snsd akan release japanese single baru tajuk <Flower Power> . bukan apa, aku mmg lah excited kan tapi aku nak diorang buat korean comeback and korean album not japanese ! ergh lskflkdlgkdflk sment why are you doing these to my babies ? i hate you tho i love you

well nevermind then, i'm still hoping for a korean comeback for snsd within this month lah kan sebab bulan november diorang ada banyak japanese activities pfffft. mana lah tahu possible ke kalau diorang nak buat korean comeback bulan ni. but if japanese album tu yg dimaksudkan as comeback diorang, aku benci sment sebab buat exo comeback bulan december

oh btw exid babies aku dah release lagu baru <Every Night> omg lagu tu serious awesome kay. aku suka lagu tu, tinggal tunggu m/v je. damn excited for the m/v sebab bts footage photos m/v tu sumpah damn awesome gila and my exid babies dah berubah jadi sexayyy yeojas ;O so i'm excited but where's the fking m/v ? kata 2nd October right if i'm not mistaken. i'm pissed off again >:O

sesungguhnya aku cepat lupa date sebab tu aku tak pasti samada betul tak harini exid release m/v diorang tu, aku sememangnya nyanyok tahap dah parah gila nih however tak ada ubat yang boleh sembuhkan aku :( muda-muda dah nyanyok tahap mcm ni *punches myself*

oh btw seperti yg korang tahu, aku sememangnya dalam keadaan yang tidak normal sekarang. exo-m babies aku nak datang malaysia. setiap saat aku doa agar benda ni tak cancel kalau benda ni cancel, aku bunuh semua elfs tu nanti mcm sial loljk only some of the elfs are rude but some are not. i am also an elf btw.

doakan exo-m babies aku jadi dtg malaysia sesungguhnya ini je yang boleh bagi balik kegembiraan aku sebab tak menang giveaway signed album <Stop Girl> ukiss :((((
aku sebenarnya terada perasaan nak update blog sebab tu aku dekat sini *lambai macam orang gila*


« »