?¿

pika, 19 (+60) . uninteresting, pessimistic, simple and a fool . read at your own risk and for your own pleasure, if applicable . i blog not to impress anyone { }




new skin plus fanfic updates.
Wednesday, October 10, 2012 ,4:38 PM (+ 0)

assalamualaikum and may peace be upon you.

hello koraaaang. lol okay. aku baru contribute skin baru uhm beberapa minit yang lalu . hahah so firstly, sorry sebab dah lama tak contribute skin baru . lepas skin ke-3 aku achieve 100 downloads and selepas 1 bulan aku last contribute skin baru aku dapat contribute skin baru sebelum aku pergi menghilangkan diri untuk hiatus. 

tapi lepas hiatus nanti aku akan update skin baru lagi, mungkin bulan depan , okay memang bulan depan pon sebab aku hiatus sampai bulan depan lol .___. 2 November baru aku habis exam uhm jangan rindu aku please, dipersilakan vomit sekarang selepas baca ayat aku ni. muehehehe

okay so this is my new skin ;

download - live preview
no ripping and do not use my basecodes without permission \o/ oh and btw for my latest fanfic updates please visit here ; http://na-honja.blogspot.com/ [last updates: chapter 7]

i can only give you more fanfic updates after 2 November. sorry guys aku tak boleh elakkan hiatus aku sebab exam kan faham faham jelah. i guess ramai pon nak hiatus dah kan ? hmm. aku akan rindu nak tulis fanfic sobs sobs. apa-apa pon, please tunggu aku tau tau T_____T jangan lupa dekat aku ;AAA;

time exam nanti boleh lah aku fikir pasal fanfic baru and one-shot baru aku. so aku dapat lah inspiration jugak kan time tu heheh. so please wait ! gamsahabnida *cries at the corner* doakan aku berjaya dalam exam aku and doakan aku dapat pergi showcase exo-m tanpa ada apa-apa halangan tau .___.v
" [INFO] Confirmed, SNSD's Korean comeback will be around the end of October or early November " omoooo i am so excited, waited this for so long kyaaaaa. btw, tahun ni sememangnya tahun menghabiskan duit


« »