?¿

pika, 19 (+60) . uninteresting, pessimistic, simple and a fool . read at your own risk and for your own pleasure, if applicable . i blog not to impress anyone { }




Here we go bby.
Thursday, December 27, 2012 ,8:09 PM (+ 0)

hey guys, dah lama aku tak update random post so here it is .___. okay so kebelakangan ni aku busy. haritu aku pergi zoo so aku takde dekat rumah. balik from zoo aku terus demam sebab masa dekat zoo tu hujan lebat gila, so tak akan lah nak tunggu hujan tu berhenti right ? terpaksa redah je satu family tapi yg demamnya aku sorang je sobs lol. nanti ah aku upload some gambar from zoo tu aku seriously malas nak upload lol

oh and yeah aku freaking excited gila for snsd's comeback. it's been a year, more than a year since their last korean comeback, the boys. so i miss them yeah. and aku gila suka concept comeback diorang kali ni. so colorful ayeee. taeyeon aku lawa gilooos siot. semua lawa kay. yoona and yuri macam anime lol. ada satu gambar teaser tiffany tu muka dia mcm hyomin t-ara lols x.x lawa nya my babies kyaaaaaaaaa can i wake up only on january 1st ?

oh btw aku dah order album i got a boy tu. aku kalau boleh nak group cover sebab kalau nak tunggu aku buat pilihan pilih members punya cover memang sampai bila-bila tak akan terpilih lah sebab semuanya lawaaa. aku nak pilih taeyeon tapi aku sayang semua so lebih baik beli group cover je kan ? and yeah diorang kata album tu ada photocard yeah yeah hopefully i got tae's. hoping.....

tu pon terima kasih kepada ayahanda ku yang baik hati nak bagi pinjam duit sementara untuk beli album tu , walaupun nanti aku kena ganti balik, aku tak kisah tsk. tapi dia kata ni last beli album sebab tahun depan nak spm tsk. so aku tak dapat lah beli album exo sobs, well takpelah lepas spm jelah. aku harap time tu ada orang jual lagi jebal, takde poster pon takpe lol sebab kalau ada poster pon bukan aku dapat tampal sebab dah takde ruang so simpan je and berhabuk je so lebih baik takyah -___- tapi kalau boleh aku nak :/

okay nak cakap apa lagi ? oh btw lagu dancing queen tu awesome wehh. lagu tu mcm keep replaying in my head sebab addicting kut. kyaaaa snsd waeeeee you guys are so perfect ;_____;

the only thing i'm waiting for is exo's comeback . tapi tak tahulah aku ada lagi ke tak on internet time diorang buat comeback tu sebab probably aku depan meja belajar tengah study tsk. nak buat macam mana ? aku dah muhasabah diri so aku redha jelah. setahun je pun :3 nanti dah habis sekolah lagi best, aku fikir nak habis sekolah je lol. lepas spm aku nak kerja and kalau boleh nak bukak kpop online shop hehe kaya beb. and nak ambil lesen kereta sekali kalau boleh, sebab azira kata 17 dah boleh ambil yaaaay .____.
aku rindu acchan kaaay .____. ;A;


« »