?¿

pika, 19 (+60) . uninteresting, pessimistic, simple and a fool . read at your own risk and for your own pleasure, if applicable . i blog not to impress anyone { }




I'm wet
Friday, December 14, 2012 ,1:46 PM (+ 4)
i'm seeking for your kindness to help me like the picture above. first, click the picture and you will be directed to a link where the photo is located. then, click the ' like ' button. simple is it ? i'm entering a contest so please help me, thank you so much omg only god knows how much i love youuuuu :'3
writing this in malay :'D hai guys. ceq tahu hangpa semua horny baca title ceq lol. amboi apa yang korang fikir tu semua tak betul lah. takde kena mengena dengan benda inappropriate sebenarnya pon title tu -____- aku sebenarnya tengah cakap aku masuk air sebab asyik pergi water world lol. hari sabtu haritu aku pergi bukit gambang water world as you already know lah kan. memang best okay best

aku mandi tak lama pon sebenarnya sebab aku mual time tu, kenapa ? aku naik galaxy slide 2 kali and family raft slide pon aku naik juga. mana tak peningnya kepala aku. tapi aku memang suka naik water slide, my fav okay :3 cuma entah tiba tiba rasa pening pulak time tu, kalau tidak aku baru nak naik milky slide pulak tapi dah tak larat nak panjat tangga bawak pelampung tu dah lah besar berat pulak tu kay ;____;

takpelah eden tak kisah sangat. esok nak pergi pedas water world pulak. memang bulan ni aku masuk air lah asyik pergi mandi je lol -____- ayah aku ni semangat nak bawak pergi holiday so aku ikut jelah :3 tak sabar kay esok. hari ahad aku balik so esok tak on sampai ahad kot isnin baru on balik insyaAllah.

oh btw aku ada submit skin baru and skin tu dah jadi SOTD for today ;AAAA; thank you so much weiii aku tak sangka dapat SOTD ;_____; jeongmal gamsahabnida tsk tsk

download / live preview
okay so ada orang dah request aku supaya contribute skin yang aku tengah pakai sekarang omg. aku baru start pakai skin ni so maybe lambat sikit aku contribute T_____T lagipun aku tak tahu nak contribute warna apa, kalau biru sahaja macam aku tengah pakai ni nampak pelik lah pulak ;___; tapi eden insyaAllah contribute skin ni bulan depan.

ohh btw, eden dah gila jpop okay thanks to nami, adlin, sofia and yad tsk tsk aku benci korang T_____T bye
aku dah ada 20 cucu dah sekarang tapi exo still tak comeback c:


« »