?¿

pika, 19 (+60) . uninteresting, pessimistic, simple and a fool . read at your own risk and for your own pleasure, if applicable . i blog not to impress anyone { }




My Soshi Feels.
Friday, December 28, 2012 ,6:10 PM (+ 2)

hai guys. omg someone please kill me please please. snsd punya dance ver. teaser dah release and omg creys . gurl, i can't explain what i feel ~ please wake me up when december ends. i want to skip to january 1st juseyo. and omg aku punya bias list in snsd dah mixed up. aku rasa aku semua in snsd, aku taknak jadi bias boleh ? tsk but my taeyeon T_____T okay i love yuri, yoona, jessica, seohyun, hyoyeon, sunny, sooyoung and tiffany too. ALL OF THEM.

I got a boy deulshin, i got a boy chakhan, i got a boy handsome teoreul paranha bwa *okay ignore please aku main taram je* aku tak sabar kay kau tahu tak betapa tak sabarnya aku nak tunggu mv diorang ni ? lagu tu pon dah stuck in my mind . belum lagi dengar full version wehh sobs my feelings ~ soshi will rule 2013 for sure. someone did said " bye psy " loooool kelakar xD hopefully lagu ni akan jadi hit like psy's gangnam style juga and i'll cry till death if it really comes true tsk.

and tadi kan tadi kan........ tiffany post selca baru dekat fanboard omg fany-ah i hate you. kenapa kau ni lawa sangat . dah lah baik. ibarat seorang angel yang jatuh from heaven je T_____T


wehh my eonnie you're so kawaii lah can you be my real eonnie tsk. ohh btw aku sebenarnya tengah pissed off dengan sment ni. first of all aku pissed off sebab exo tak comeback comeback lagi for sure. and 2nd, ni yang aku paling bengang ni sebab all 10 covers for album snsd punya photobook lain-lain. means setiap cover lain photobook tsk. and INI DAH CONFIRMED. I HATE YOU SMENT SERIOUSLY. dia memang nak suruh aku beli semua 10 covers -____-

tu pon nasib baik aku order group cover kalau aku order taeyeon, dapat gambar taeyeon jelah aku T_____T aku ingat ni cuma rumour je tengok tengok memang betul. and saiz poster album diorang kali ni lebih kecik berbanding poster poster album diorang yang dulu. ahh tak kisah lah tu asalkan ada poster, kalau kecik lagi senang aku nak tampal sebab bilik aku dah takde ruang nak tampal. ruang kecik kecik ada lah lol

takpelah asalkan aku dapat album tu muahahah. photobook dia agak tebal, ada 40 page uhm BABIES *bak kata dylan* xD esok aku nak pergi bank in duit untuk album tu muahahah tak sabarnya nak dapat album tu dalam tangan :3 tak sabar jugak nak tengok snsd live on stage perform lagu i got a boy sebab dance dia awesome gila wehhhh. hip hop shidae for the world <3

sebenarnya aku ada benda nak cakap tadi tapi aku dah lupa aku nak cakap apa *lol bangang* hahah nevermind then nanti aku ingat aku cakap lah muahahahah bye :3
go die girls' generation's antis, we don't need you. ada ke patut some rude blackjacks kata snsd tiru 2ne1, go die bijes you're jealous. btw aku TAK benci 2ne1 and blackjacks okay ? but aku tak suka yang rude blackjacks tu :)


« »