?¿

pika, 19 (+60) . uninteresting, pessimistic, simple and a fool . read at your own risk and for your own pleasure, if applicable . i blog not to impress anyone { }




title ?
Friday, December 7, 2012 ,4:15 AM (+ 0)

ohey guys. i'm here to kiss you loljk. idk what to talk about actually. i don't have any idea. just thinking of updating a post for i haven't updated my blog like a week. okay it's just a week. but i miss my blog. actually i caught a fever recently but don't worry. i'm feeling much more better now. i've recovered too so don't you worry. after i've recovered, my internet is not functioning so i still didn't get the chance to open my twitter / facebook / blog. so sorry. luckily my father fixed the internet fast ^^

but i'm going again this saturday. means that i'm not going to be here again this weekend because i'm going to bukit gambang, kuantan for my vacation. yeah ikr i am like an idol rn, busy as hell -_____- so i'm really sorry to hyunki who have requested a poster from me recently, i weren't able to go online so sorry T_____T

writing this in malay because idw to tell this to the whole world. oh anyway, uhm aku tak tahu lah. everything is much more better now. yeah saya bersyukur. tapi aku still entah. sedih kot. yeah siapa tak sedih kalau kau jadi aku. okay aku nampak mcm pathetic SOBS forget it. aku akan senyum macam yang aku selalu buat dulu, walaupun tak ikhlas, aku akan still. senyum. no matter. what. okay. okay. so that. is it. i guess. uhm yeah. 

i guess , okay aku rasa. aku akan still. tunggu dekat sini. mcm orang gila. idc. aku akan still. buat apa yang aku tengah buat sekarang. i won't give up. aku taknak pon. aku tak akan putus asa. well hopefully. dan AKU TAKNAK. 

aku rasa korang tahu kot aku tengah cakap pasal apa sekarang ? oh apa ah ? aku pon tak tahu. sila fikir sendiri ikut logik. selalunya orang dah merepek ni tengah cakap pasal isu apa ? get it ? okay good *pats head*

lupakan. mula mula aku ingat nak tukar u/n twitter. tapi tak jadi sebab orang tu curi nama aku how dare youhhhhh. itulah idea terbaik aku *perasan* okay lah takpe. aku terima dengan rela hati lagi suci murni :'c

bila aku nak update fanfic ni ? entah lah bila. minggu depan kot lepas aku balik from pahang. wait kay. taknak tunggu pon takpe tak kisah. siapalah diriku ini untuk memaksamu membaca fanficku *menangis terduduk* drama queen jap c:

aku nak cakap apa ah tadi aku lupa. tengok tu lupa lagi. sebenarnya aku tak sihat mana sekarang. batuk masih lagi batuk. kadang kadang tu rasa mual. lambat pulak dia baik. menyesal aku makan eskrem kat rumah qis sobs sobs nasib baik eskrem tu sodap . okay lah sebelum aku merepek dengan lebih panjang lebih baik aku bye bye dengan korang sekarang.

oh btw aku benci organizer gda yg cekik darah gila nak mati tu go die. kenapa kena bawak artis yang aku suka ? sesungguhnya aku tak mengharap diorang datang pon especially bila tiket nak jumpa diorang tu mahal. jadi dipersilakan korang jangan menjemput bias aku pergi award atau aku cekik sorang sorang T_______T

Anata wa watashi wo shiawase ni shite kureru.


« »