?¿

pika, 19 (+60) . uninteresting, pessimistic, simple and a fool . read at your own risk and for your own pleasure, if applicable . i blog not to impress anyone { }




Happy Late New Year 2013.
Friday, January 4, 2013 ,10:57 PM (+ 2)

hi again guys. lol aku baru dapat bukak komputer sekarang. ni pon sebab family aku takde kat rumah. aku rasa kalau ayah aku tau- kay. lol aku kena cepat ni ;A; okay aku lupa nak cakap selamat tahun baru to all of you yang baca post ni. entah siapa siapa lah kan yang baca post aku, aku rasa takde sape kot. lol oh btw macam orang selalu cakap tahun baru azam baru.

aku take azam tu as wishlist. aku dah buat satu wishlist sebenarnya dalam diary aku and satu page penuh ^^ omg aku harap semuanya tercapai. amin. tapi ada some of them yang aku nak buat tapi macam tak berhasil sebab aku keep buat benda yang aku try elakkan dan dah aku tulis dalam wishlist aku untuk elak buat benda tu tapi i can't stop omg why

okay whatever i will try my best. korang nak tahu ke wishlist aku ? maybe next time x lol. nak tahu tanya aku sendiri muahahahah :P

aku tengah tunggu album i got a boy aku sampai ni even lambat lagi tapi aku excited . hmm sebab photobook dia wehh omg gambar dalam photoboook dia- omg everyone, omg soshi WHY

please give me some oxygen to breathe. oh btw tadi aku tengok music bank, girls' generation's comeback bby ! yeah aku macam orang kena histeria tadi bila diorang keluar and jadi mc sementara tu and bila diorang nak start nyanyi tu lagi lah. cuma time tu aku terpaksa tahan jerit and fangirling melalui aksi je tanpa suara ya know sebab ayah aku tengah on the phone looool.

so aku tahan suara aku muahahahah tapi aku macam nak menari time tu ahahahah. time music bank start tu pon aku dah kejut ayah aku yang tengah tidur tu sebab gg punya comeback. tak pasal pasal dia kena kejut dengan aku muahahahah kejam tak aku.

tapi tadi memang dia tengok comeback gg dengan aku dekat music bank and omg my feels- comeback diorang awesome wehhhhh. diorang tak miming time nyanyi lagu dancing queen tu sobs proud of them. ayah aku kata diorang kurus yeahhhh appa ikr T_____T

and bila dah nak dekat habis lagu i got a boy tu, ayah aku tanya ni last ke lol aku tak tahu lah dia nak lagi ke apa hahah xD and dia ada puji snsd dia kata lagu tu best dia macam cakap " ohh lagu ni famous " lol walaupun aku agak tak faham apa yg dia maksudkan muahahahah tapi aku bangga dia puji snsd winkeu

oh btw, tadi aku ada belajar rap dalam lagu i got a boy yang part sooyoung and yuri mula mula tu and singing part yang laju gila tu lepas starting lagu. omg dah pass heheh tapi ada satu line aku tak pass, aku tak ingat rentak lol. aku nyanyi lari rentak dia so nanti jelah aku try lagi err.

actually aku tengah bosan tak tahu nak buat apa. aku actually nak spazzing snsd tadi kat youtube yang romantic fantasy tu tapi youtube macam- so aku fade up and bengang. habis aku mengamuk dekat kawan aku tak pasal pasal je -_____-
takde ke tempat tengok video yang jauh lagi better from youtube ? 


« »