?¿

pika, 19 (+60) . uninteresting, pessimistic, simple and a fool . read at your own risk and for your own pleasure, if applicable . i blog not to impress anyone { }




omg it has been a long time
Saturday, January 19, 2013 ,3:17 PM (+ 0)

hai guys. omg dah lama gila aku tak update and check blog aku kyaaaaa. first of all to all of you yes all of you, kalau nak post dekat cbox aku tolong jangan post as anonymous. apa yang aku try cakap sekarang ni, tolong jangan letak hanya nama korang je tanpa letak link blog korang or facebook korang or twitter or anything okay ? atau anda tak akan dilayan sebab aku sangat busy as you can see aku pon dah jarang on kan ? so kira aku busy gila lah tu kan. so harap anda faham.

okay second thing yang aku nak cakap. aku happy lol. rasa peaceful yeah tak boleh dinafikan aku rasa aman bila tak on. yelah bila aku on je orang mintak tolong buat tulah nilah. menyampah tahu tak ? annoying jugak kadang kadang, even benda tu benda yang aku suka buat tapi aku pon ada benda lain nak buat so jangan harap aku asyik nak tolong orang je tanpa selesaikan masalah diri aku dulu. homework aku pon menimbun ni hah karang aku terpaksa bertungkus lumus jugak siapkan tsk T___T

so sekolah macam mana ? omg aku start suka pergi sekolah. semangat. kenapa ? sebab dapat jumpa dia sebab classmates aku tahun ni macam best ah semua hahah. omg btw aku ni pon baru balik from sekolah pukul 11.30 tadi sebab hias kelas. yeah aku tak buat apa apa pun sebenarnya lol menyesal jugak ah datang -___- tapi takpelah sebab dapat tengok dia hensem wehh. okay tadi dia tegur aku lagi omg please jangan baca ayat ni

kan satu kelas kena balut meja masing masing kan. ikut kreativiti lah. semua orang balut guna pembalut hadiah yang ada corak tu je kecuali aku and azira. kiteorang beli pembalut warna hitam kosong je and conteng bagi penuh pembalut tu dengan marker silver and gold. so aku rasa korang dah tahu kot aku conteng apa atas pembalut tu ? obviously semua korean related things wehh serius ni lol . sepatutnya, as spm candidate aku letak lah target aku right ? tapi aku tak tulis pon xDDD tapi ada lah aku tulis "9A+ will bring me to korea insyaAllah" well still something yg korean related luls.

hati aku memang dah terikat dengan korea muahahah :B so atas meja tu aku tampal gambar korea semua ada snsd, exo etc. and chanyeol and taeyeon and tao mueheheheh. nasib baik cikgu tak kisah. cikgu tak marah pon muahahah saya sayang cikgu mazura saya yg kawaii :3 

oh btw, album i got a boy aku dah sampai omg omg. memang aku agak kecewa takde photocard but still tak menyesal beli sebab 1st, lagu semua best, 2nd, photobook dia like awesome and lawa gila wehhh, 3rd, poster dia lawaaaa ;AAA; *gila* kay jk. tak menyesal ah. tapi walau apa pun, aku still harap snsd akan buat repackage album and ada photocard jebal. or maybe album english diorang tu. aku harap album tu ada photocard walaupun mustahil sebab english album manada things like photocard, postcard, sticker etc. right ? if i'm not mistaken lah ><

okay lah aku tak tahu nak cakap pasal apa lagi luls. lebih baik aku buat homework muahahah. byee nak off lagi tsk T____T
day by day i fell in love with girls' generation more omg omg eotteohke ? btw dia hensem *tiba tiba* HAHAH


« »