?¿

pika, 19 (+60) . uninteresting, pessimistic, simple and a fool . read at your own risk and for your own pleasure, if applicable . i blog not to impress anyone { }




attention
Tuesday, February 12, 2013 ,4:14 PM (+ 0)

annyeong guys .___. omg harini dapatlah aku on pakai pc sebab family aku keluar pergi rumah nenek aku. hmm and tadi aku check lah cbox aku kan. ramai yang salah faham ni. kalau kau tengok blog nana [http://key-juliette.blogspot.com/] ni blog dia design sama dengan aku kan ? jangan tuduh dia copycat sebab aku yang bagi dia permission untuk tiru design blog aku plus dia adik angkat aku so janganlah salah faham T______T apa-apa pun aku still appreciate jasa korang sebab baik hati bagitahu aku kalau ada orang copy blog aku tsk terharu :') tapi adik nana ni bukan copycat ye ! aku sendiri yang bagi permission so jangan salah faham. harap soalan korang dah dijawab sebab ramai tanya aku betul ke dia tiru blog aku tanpa kebenaran. so jawapannya tak, aku sendiri yang bagi kebenaran so-

okay tutup cerita ~

aku tengah cuak sebenarnya ni. haritu sebelum cuti ni, aku ada cakap dekat diri aku sendiri yang cuti ni aku nak study sejarah, biology and add maths form 4 tapi tengoklah sekarang aku tengah buat apa -___- fuhh punyalah banyak gila subjek yang aku cakap aku nak study last-last satu hape pon tak study *claps for myself* ini ke namanya candidate spm ? spm lagi 268 hari or 298 tah aku tak pasti sebab ada cakap 268 and ada cakap 298 so- obviously aku harap ada lagi 298 hari .___.

tipulah kalau aku cakap aku taknak habis spm cepat-cepat. tbh aku nak, tapi aku tak bersedia. aku nak pon sebab tak sabar nak habis sekolah luls. yeahhh syok gila kot pasni takyah bangun awal pergi sekolah dah. nanti dah masuk universiti kena pergi bila ada kelas je hikhik. kalau sekolah, setiap hari kena pergi tu yang aku malas tu.

benda pertama yang aku nak buat lepas habis spm, aku nak ambil lesen kereta ;A; senang lah nanti bila dah ada lesen. yelah takyah tumpang orang dah kalau nak hangout whatever kan. plus boleh pergi vacation dengan kawan. like pergi pulau ke or anywhere yang best omg heaven wehhh bercuti dengan kawan ;____;

tapi duit kenalah ada kalau nak ambil lesen luls. tulah aku tengah fikir-fikir lagi. hmm kay habis cerita lol

btw, esok mungkin lah aku nak keluar dgn syaff nak pergi mid valley yeahhh dah lama den tak menapak kaki dekat sana. so excited lah jugak. sebab tak salah aku dekat situ ada rock corner kan ? tak salah aku lah. kedai tu ada banyak album kpop that's why aku excited. lagipun esok kalau boleh aku nak ajak syaff makan pizza. lol tak habis habis dengan pizza aku ni. padahal haritu baru makan pizza ketam yg special for cny tu .___. sedapnya jangan cakap lah fuhhh sedap gilooos<3

btw aku excited gila nak tunggu shinee and rainbow comeback ni ;A; dah lama aku tak tengok rainbow atas stage. rindu gila siot. finally diorang comeback jugak setelah hampir 3 tahun tak comeback aku rasa, tak pasti. fuhh rindu siot kat rainbow. lagipun rainbow kan first girl group bias aku masa aku minat kpop. no wonder lah. aku rasa rindu pulak kat depa nih ;___; aku tak tahu lah nak beli dream girl and rainbow syndrom pt.1 or tak. mcm nak beli. tapi nanti exo comeback mati aku takde duit lol

tapi aku nak beli album shinee and rainbow nih ;AAAA; T________T tengok lah camne nanti sobs.

"kawan aku cakap muka aku mcm iu hahaha siapa lagi yang muka dia sama macam k-idols ? welcome to the club lols :)" CAN I PEE AT YOUR FACE


« »