?¿

pika, 19 (+60) . uninteresting, pessimistic, simple and a fool . read at your own risk and for your own pleasure, if applicable . i blog not to impress anyone { }




confession.
Saturday, February 2, 2013 ,4:10 PM (+ 0)

hey korang. i'm currently not in a really "good mood" right now. oh yes. ergh aku stress, sedih, marah, semua ada. okay aku kena buat entri ni cepat sebab aku takde masa. dah lama aku tak udpate kan ? kalau dapat update pon dapat update sikit je. sekarang memandangkan aku dah jarang boleh bukak blog, aku tulis semua benda dalam diary aku je. and gosh tbvh diary aku lah like the real story about me. sebab usually as korang tengok aku pon mana cakap detail sangat pasal kisah hidup aku dekat blog ni right ? ;~; especially soal hati. so diary tu memang my biggest secret ever and also ibarat kawan baik aku T_____T

btw, aku sebenarnya memang nak luahkan something ni. tapi mcm entah lah. tak tahu nak luah ke tak. okay nevermind let me tell you this one thing. tadi aku stalk ehem and mcm biasa lah. setiap kali aku stalk ehem tu mesti aku mcm meroyan okay jk. mesti macam berlaku perubahan mood serta merta dekat aku. even if time tu aku tengah mood like okay gila, mood aku akan di-spoil-kan bila aku stalk ehem. yes mesti orang akan cakap then stop stalk dia lol tbh i can't. hati aku ni degil nak buat jugak hahahahaha tapi nanti mesti aku menyesal -____-

aku tak tahu kenapa aku ni baik sangat. bukan nak puji diri sendiri tapi aku ni macam naif sangat. sebab tu aku benci diri aku orz. T_______T i should stop giving that so-called you know, chance. sebab tu aku tak sabar nak tunggu tahun depan. IF aku dapat sambung belajar pergi korea then, i'll get to getaway from all of these shiz. ya know aku nak lari dari kehidupan aku yang sekarang. aku pon mcm rasa ehem tu tak ikhlas and like nak ambil kesempatan je dekat aku.

tbvh jugak, aku tak sabar nak habis spm. aku nak ambil lesen kereta. nak kerja. and aku harap dapat result bagus. then kalau ada rezeki pergi fly to korea. and sambung belajar dekat sana. and lupakan semua benda yang aku tengah alami sekarang. and it's like starting a new life. omg yes. but apa yang aku tengah fikir sekarang ni, boleh ke aku buat semua tu ? 
i'm really really really really really you know, REALLY hoping for the thing i wanted most right now. REALLY. though giving hopes are like hurting your own self.


« »