?¿

pika, 19 (+60) . uninteresting, pessimistic, simple and a fool . read at your own risk and for your own pleasure, if applicable . i blog not to impress anyone { }




Ujian Satu WEHHHH.
Wednesday, February 27, 2013 ,3:51 PM (+ 4)

can you slap me after reading the title juseyo. AHAHAHAHAH test aku starts 7 march - 13 march. actually sampai 14 march tapi 14 tu paper bahasa cina . aku tak ambil, aku ambil bahasa korea je #inisemuapoyo. btw abe tao aku flawless gila dekat gambar atas nih *takde kena mengena dengan ujian*

janganlah tanya aku, aku dah study or belum sebab jawapan anda mesti dapat 100 markah from aku sebab tekaan korang betul. tahniah 100 markah di dalam tangan anda *one shot myself* sebenarnya aku tak study lagi. janganlah tanya kenapa, sebab aku kan budak rajin pergi tusyen and kelas tambahan and koko sampai takde masa nak study <///3

sebenarnya aku memang dah tak sabar nak ujian ni apatah lagi spm. aku tak sabar sebab nak freedom je LOL padahal satu haprak pon aku tak ready hiwhiw. macam mana tu ? well, inilah sikap yang patut ada pada seorang student yang nak sambung dekat korea. sebenarnya aku perli diri sendiri *coughs*

btw btw. dah lama aku tak cakap pasal comeback kan. mungkin ini agak lambat walaupun sebenarnya memang dah ketinggalan 10000000∞ abad pon muehehehe. aku memang dah terpacak depan tv, hari jumaat minggu lepas semata-mata nak tengok shinee, b.a.p and rainbow punya performance. tapi aku kan fans kpop so aku wajib tengok music bank tu daripada mula sampai habis even ada artis yang aku tak kenal. see kpoper sejati kan aku ? PUKE PLEASE.

so kay. serius aku nak nangis masa ni.

   

   


just look at minho's face in the first & second picture. CAN I CREY. WHY HE IS SO CUTE (?) btw depa ni ada kelayakan jadi BROTHAR23 (23 is the average of their ages ; minho, key and jonghyun). AHAHAHAH. aku nak tengok diorang perform lagu sistar ni dekat SWC can ? kalau boleh aku harap tahun ni ada SWC III and dekat Malaysia and diorang perform lagu ni lolol. impossible wehh -.-


btw fyi, aku dah terminat *okay tak boleh belah gila terminat* b.a.p and infinite. aku tunggu habis spm je so boleh aku spazzing banyak sikit pasal diorang plus aku nak tengok tadah! it's b.a.p and infinite sesame player lepas habis spm amg amg cepatlah habis spm. and btw aku rasa korang tak perlu tahu kot siapa main bias aku dalam b.a.pfinite :p biar aku sorang je tahu xD


*topik lain* aku ada baca satu artikel ni. pasal asia super showcase 2013 lah kan. kan marctensia cakap diorang nak announce artistes line-up nanti kan ? so means, takde siapa tahu siapa yang bakal datang, tapi. aku ada baca artikel ni. news report lah. bukan satu je aku jumpa news yang report benda sama, tapi banyak. berita-berita ni semua cakap yang artistes line-up dia mungkin girls' generation, shinee and aoa. AMG ;A;


aku memang dah kumpul duit untuk pergi ASS13 *tu pon kalau ada ultimate bias aku* and tak sangka pulak girls' generation nak datang tsk. tapi mula mula aku frust, sebab 19 may *date ASS13* tu bertindan dengan exam mid year aku, so memang tak lah aku nak pergi kan ? pastu aku memang dah lama bengang dengan marctensia ni loljk. aku pon hantar email mintak tunda date pergi cuti sekolah. and esok tu aku tengok fb marctensia ada cakap yang pasal ASS13 tu ada perubahan OMG. aku punyalah harap date dia berubah. aamin. hopefully betul. tolonglah buat waktu cuti sekolah sebab aku nak pergi :(


btw yang about berita yang announce artistes line-up for ASS13 tu aku rasa betul sebab dah keluar kat magazine apa semua and banyak berita dah tersebar. orang pon dah ramai tahu. so memang aku wajib pergi lah sebab ada soshi babies and shinee jugak T_____T kali ni aku harap aku dapat jadi part of pink ocean jebaaaaal. and 2 things yang aku harap ; memang snsd adalah antara line-up artis showcase tu & marctensia tukar date showcase tu ke date yang bertindan dengan cuti sekolah so that aku boleh pergi. aamin. bye.

boleh tak aku nak beli dream girl T_________T serius aku nak tapi aku kena simpan duit dulu in case if aku boleh pergi showcase tu. tapi aku nak album tu sekarang sobs. eotteohke


« »