?¿

pika, 19 (+60) . uninteresting, pessimistic, simple and a fool . read at your own risk and for your own pleasure, if applicable . i blog not to impress anyone { }




Not myself.
Monday, March 25, 2013 ,4:41 PM (+ 2)
don't feel ugly baybey because you're still cute no matter what happens to your hair or anything. and i am still the same person who loves you like always.
assalamualaikum guys \o/ remember me ? or not. heheh. aku saja je nak update lah kan sebab aku rasa last aku update blog ni bulan lepas right (?) so aku rindu blog ni sobs sobs. aku pon bukan makin lama makin muda kan ? so tak lama lagi sampailah masanya untuk korang ber-annyeong dengan blog aku ni :p kalau benda boleh bermula, maknanya benda tu akan berakhir ;A; faham tak ?

aku dapat on ni pon sebab ayah aku kerja luls well like always. aku buat misi meng-online secara hendap. *winkeu* sebenarnya aku pon tak tahu nak tulis apa ni ;A;

Misi mencari album SHINee Dream Girl dekat kedai CD

as always, mestilah speedy cheras selatan aim utama aku sebab tu je kedai CD paling terdekat dengan rumah aku. tapi tak sangka pulak aku speedy dah mula balik perangai dia yang lembab tuh tuihh. so aku tak tahu lah bila album dream girl nak sampai maybe lepas shinee keluarkan part 2 dream girl - the misconceptions of me kot hahah -.- well tak mustahil kan ?

kawan aku cakap dekat klcc, pavi and ts dah ada. uhm mmg aku boleh pergi sangat lah kan. ayah aku tu entah kenapa susah sangat nak bawak aku pergi ts tu. katanya jauh lah. alaaa bukan juah sangat aku rasa tak sampai 1 marhalah ponz. ni yang nak merajukz dengan abah ni tsk. takpelah aku kan anak yang baik jadi aku menurut jelah. aku bagi peluang dekat korang untuk tumbuk aku sekarang.

jadi aku suruh lah kawan aku tu belikan sebab dia ni memang rajin pergi klcc and ts and pavi dengan family dia. orang kaya lah kan haaa. loljk jangan marah den yayah ;-; dia kata dia tak pasti lagi pergi ke tak. aku dah kirim duit semalam. aku harap dia pergi. kalau dia pergi, dapatlah album tu dekat tangan aku malam ni. boleh kata desperate jugak ah aku ni nak album tu. well because it's shinee baybey so mestilah wajib aku beli album tu.

kalau dia tak beli, aku harapkan hari khamis ni je. sebab aku nak pergi hangout mines dengan mira, hanna, qisto, jiya and yayah so harap-harapnyalah speedy sana tak selembab speedy dekat rumah aku ni. tsk tsk

-tutup cerita-

aku tak tahu kenapa cara aku tulis entri nowadays dah tak berseni cehh macam dulu berseni je, dipersilakan lempang aku sekarang ;-; btw kepada semua yang dah request poster fanfic or senang cerita grafik tu, aku mintak maaf sangat sangat sebab aku memang takde harapan dah nak bukak photoshop untuk tahun ni. lepas spm baru ada harapan balik lmao so sorry ;-; aku pon rindu photoshop aku okay. kbai

oh btw good news, aku tengah bertungkus lumus tulis fanfic dalam phone aku. so korang boleh lah baca nanti lepas spm, aku akan post dekat blog fanfic aku yang aku tutup sementara tu. aku akan bukak balik blog tu lepas spm. aku dah habis tulis last chapter love recall. so harap readers aku bersabar sebab korang kan comel *kay takde kena mengena* bye \o/
mana budak ni pergi dah lama aku tak dapat tengok dia, rindu wehh menyesal tak datang hari rabu haritu ;A;


« »