?¿

pika, 19 (+60) . uninteresting, pessimistic, simple and a fool . read at your own risk and for your own pleasure, if applicable . i blog not to impress anyone { }




#1. Soalan Cepumas kepada Mangsa Tag
Friday, May 24, 2013 ,9:35 PM (+ 0)

Hello \\0// Dah berapa lama aku tak on ? Entah aku pon tak ingat dah xD So tadi, check-check cbox ada orang tag aku for game ni. Thanks to Syu Saeng yang Comel sebab tag eonnie ! :3
Peraturan game ni jeng3 :
1. Post this rules
2. Write 11 things about yourself
3. Answer the questions the tagger had set to you
4. Create 11 new questions for those you wanted to tag (how about no ? aku hanya akan jawab soalan yang ditanya hahah sorry sebab aku malas)
5. Choose 11 bloggers to be tagged and link them to this post
6. You are not allowed to tag back
11 things about me :
- SPM candidate
- In deep love with graphics editing
- Kpoper 5evahh
- Loves to act like I'm younger than my age
- Blur, slow, stupid ! XD
- Who doesn't care about what everyone else is doing
- Clumsy, well too clumsy !
- 101% love for maths
- Hate science subjects, go go go away eh eh eh eh eh
- Loves digimon so freaking much whUt ?
- Addicted to cute things
Questions from Syu : 

- Satu perkataan yang melambangkan diri awak ?
Insane
- Post satu gambar awak (tak kisah dengan family atau kawan)
Taknak post, kasi link jelah hahah the most faggot in da whole world.jpg 
- K-pop or J-pop (pilih satu) dan terangkan kenapa
Ish memang soalan cepumas betul lah. K-pop sebab dalam proses nak kenal J-pop lagi. Lagipun minat K-pop dulu baru kenal J-pop. 
- Your favorite korean movie ?
Movie tak pernah tengok (hahah lamenya) drama ada lah, kalau drama uhm 49 days ! Btw I'm not into k-drama/k-movie. Mungkin lepas spm ? hahah ! Sebab dah ada 2 page list of k-dramas, movies and variety shows nak tengok ! 
- Perkara yang menyeronokkan berlaku pada tahun 2013.
Masa pergi pusat sains negara dengan ahli kelab sains and my best friends ! 
- Siapa bila di mana artis K-pop yang awak pernah jumpa secara live ?
Sadly tak pernah. Serius tak pernah. Agaknya bila boleh jadi ? SOBS. 
- K-stuff yang awak ada ? (picture) kalau rajin
Postcards, posters, photos, photocards & notebooksPhotocards collection AlbumsStuffs (file, badges, phone straps, bag & pencil cases)* Serius malas nak edit hahah mianhae, btw ada yang eden tak tangkap gambar like headphones, my phone strap and others etc. sebab malas ^^ *
- Etude house or Holika-Holika ?
Etude houseu ! 
- Your wedding concept ?
I had never thought about it lol so idk
- Your favorite korean actor ?
Moon Geun Young ! Park Shin Hye ! Yoon Eun Hye ! 
- The best Running Man episode ?
Episode yang ada Lee Dong Wook dengan Han Hyo Jin :) Tak igt ep berapa xD
So done heheh, adios :3

Labels:



« »