?¿

pika, 19 (+60) . uninteresting, pessimistic, simple and a fool . read at your own risk and for your own pleasure, if applicable . i blog not to impress anyone { }




Nightmare Kali 88 ;;
Wednesday, July 31, 2013 ,5:58 PM (+ 0)

Omg korang aku nak jerit boleh tak nak nangis nak guling guling nak hantuk kepala dekat dinding sampai pecah nak terjun dalam laut pastu lemas ;; ERGH ! Ya guys know what ?! Kenapa aku depress sangat ? Sebab aku dapat PLKN. Wehh taknak wehh tolong gantikan diri aku jadi Nur Afiqah untuk tahun depan please. Mohon sangat. Aku rasa aku dah tak betul. Yeah aku dah gila, takpelah aku gila nanti takyah gi plkn. tsk tsk what to do ? AKU. SERIUS. TAK. NAK. PERGI. OH. YA. ALLAH. TOLONGLAH. HAMBAMU. INIIIIIII.

Wehh korang tolong doakan aku tak dapat PLKN sebab esok ((1 August)) baru official punya keputusan keluar. Please please doakan aku. Serius ni taknak pergi. Aku rela bayar saman dari kena pergi sana. wlrkeltrkhglkhl habis hancur semua plan aku untuk tahun 2014. Habis plan aku untuk aktif dalam blogging balik tahun depan. Habis harapan aku untuk update fanfic-fanfic aku at least satu kali sehari. Habis punah semua harapanku. HARAPAANNN ~ tinggal harapan.

Boleh tak aku nak suruh kai teleport aku balik rumah lepas aku sampai dekat sana nanti ? Oh tak boleh sebab nanti kerajaan cari aku. Kai, teleport aku pergi zimbabwe jelah please. Haritu masa first time dapat tahu dapat plkn aku nangis. Tengok tahniah tu lagilah aku nak nangis. Sarcasm level 100 betul kerajaan ni. Ergh tensyen. Depresi. STRESSEU. Azira sampai cakap nak tolak aku jatuh tangga so that aku patah kaki and takyah gi plkn, good idea. Ohh tidak perlu risau otak saya masih waras tahap 100% okay ? Tapi...................

 
KERAJAAN SERIUS KEJAM TAHAP INFINITI. Dah membebel macam mak nenek dah aku ni. Serius ah, tak pasal pasal buku biologi aku jadi mangsa sebab dibasuh lencun oleh air mataku. Baiklah, ayat dramatik apakah ini ? Nak study pon takde mood dah. Trial 26 August but me still macam orang gila fikir pasal plkn. Kesian lah kat chanyeol nanti siapa nak jaga makan minum dia woi. Dia lah orang yang paling sedih bila dapat aku dapat plkn, maklumlah aku kan isteri tercinta dia, cinta sempurna pusing 360 darjah <//3

Tengoklah tu chanyeol aku dah nangis macam orang gila, habislah aku malam ni dia taknak cakap dengan aku. Dah seminggu dia taknak cakap dengan aku sebab setiap kali dia pandang muka aku 1 saat je mata dia dah dihujani air mata. Tengok lah sebagai balasan, dia buat konsert dekat malaysia dengan members dia masa aku trial padahal haritu dia baru je cakap dekat aku dia nak buat konsert lepas aku dah habis spm je. Nappeun chanyeol ! Bukan aku yang memilih jalan ini.....

9 August, aku pulak yang bakal jadi punca rumah kiteorang dibanjiri air mata selautan. Haritu Chanyeol menjadi punca utama, 9 August nanti aku pulak, sambil study untuk trial sambil proses air mata. Ini bukan salahku ! Takpe chanyeol, takpe. Ada ubi ada batas, ada hari saya balas. Tidur lah awak dekat luar sana dengan anjing belakang lorong rumah kita tuuuu.
Apa-apa pun doakan aku tak dapat plkn atau kalau aku dapat pon, doakan supaya aku ada cara untuk elak pergi sana nanti sebab aku taknak korang rindu dekat aku ;;


« »